Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Erre miért nem gondol senki?

Erre miért nem gondol senki?

Figyelt kérdés

ezen az oldalon annyiszor olvasom,hogy "rövidebbnek kellene lenni a nyári szünetnek"

és arra senki nem gondol,hogy 40°C fokban nem lehet tanulni, figyelni,egy dologra koncentrálni?

a mi sulinkba nincs légkondi szóval bőven van 34-35°C fok bent is

és rengetegnek ilyenkor rosszul is lesznek(elájulnak, fejfájás,hányinger)köztük én is

most szeptemberre is meleget mondanak és ez sem lesz jó

én szeretem a nyarat meg a jó időt de nem a 40°C fokot hanem a 25-26°C fokot olyankor annyira kellemes az idő!:))

nektek mi a véleményetek erről?

előre is köszi a válaszokat!:)

14/L

2011. aug. 26. 17:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én egyetértek veled, de most nincs kedvem vitatkoznia többiekkel.

20/l

2011. aug. 26. 17:33
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Nagy melegbe a tanárok 99%-a megengedi az órán, hogy igyál egyszer-kétszer...
2011. aug. 26. 17:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Nálunk egyáltalán nem engedik meg...
2011. aug. 26. 17:37
 14/25 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!:)

nálunk sem engedik meg

2011. aug. 26. 17:39
 15/25 A kérdező kommentje:
mert hogy ők(tanárok)sem isznak az órán
2011. aug. 26. 17:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Egyfelől igazad van, ugyanis nagy melegben tényleg gyakran innod kell, ha nem akarsz rosszul lenni, függetlenül attól, hogy hol vagy. Csak az általános és a középiskola ilyen szánalom vaskalapos sz@rság, hogy nem ihatsz órán. Egyetemen nem így van, ott ehetsz, ihatsz, SENKIT nem érdekel.

Egyébként menj ki wc-re, oda biztos kiengednek, és tudsz kint inni. Vagy beszélj a tanárral/osztályfőnökkel/igazgatóval, hogy 40 fokban ugyan miért nem engedik az ivást.

Másfelől viszont óriásit tévedsz, ha azt hiszed hogy a felnőttek nyáron légkondis munkahelyen dolgoznak. Ez kevés kivételtől eltekintve max a filmekben van így. Hidd el, összeteheted a két kezedet, ha olyan munkakörülményeid vannak Magyarországon, hogy légkondis irodában ülsz, ugyanis belőlük van a kevesebb. Hidd el.

A dolgozók ugyanúgy húzzák az igát, és ha megkérdezed őket, össze lehet vitatkozni velük hogy nyáron 40 fokban vagy télen mínusz 15ben sz@rabb-e dolgozni. Ez van. Igaz, ők azért ihatnak. (=

2011. aug. 26. 18:14
 17/25 anonim ***** válasza:

"mert hogy ők(tanárok)sem isznak az órán"

amelyik tanár ezzel érvel, először győzzétek meg, hogy ő is ihat nyugodtan, ha ti is. Nem tudom miért jó tiltani, amikor mindenki ihatna, ha nem zavarja a csörgéssel az órát, és nem a szomjúsággal küzd, hanem jobban oda tud figyelni. Ha így sem engedik beszéljetek vele, hogy ha az ő órájukon lesztek rosszul, azért mert megtiltja az ivást a kánikulában akkor az veszélyeztetés, esetleg az igazgatóig is el lehet vinni az ügyet. Vagy fel lehet jelenteni, hogy "azért kellett a gyerekhez mentőt hívni, mert nem ihatott az órán és rosszul lett/elájult" Esetleg szülői értekezleten is lehet balhézni, az kevésbé drasztikus. Nem utolsó sorban minél összetartóbban emelitek fel a szavatokat TI diákok a tanár ellen, annál hatásosabb lesz az eredmény. persze itt kizárólag az ivásos témára gondolok, nem is értem MIÉRT nem lehet egyes helyeken...

2011. aug. 26. 18:21
 18/25 anonim ***** válasza:

De miért kell összehasonlítani a diákokat és a dolgozó felnőtteket? Majd a mostani diákok is megtudják egyszer,hogy milyen is az,amikor nyáron is dolgozni kell,de egyelőre még csak diákok és kijár nekik a nyári szünet.

(Mondjuk ettől függetlenül én személy szerint indokolatlanul hosszúnak tartom a nyári szüneteket.)

2011. aug. 26. 18:32
 19/25 Fémfaház válasza:

Nekünk megengedik, hogy igyunk órán, persze ha megkérdezzük.

Nem tudom milyen iskolába jársz te, még Júniusban sem engedik meg?

18|F

2011. aug. 26. 18:58
 20/25 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat!hát én falusi ált.suliba járok ahol száz éves befásult tanárok tanítanak:D
2011. aug. 26. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!