A felvételin gondolkodók miért azt kérdezik, "x szakkal mit lehet dolgozni? ", és miért nem a megálmodott karrierjükhöz keresik a megfelelő képzést?
Figyelt kérdés
Talán a kérdés költői, de azért felteszem.2011. júl. 30. 21:07
11/13 anonim válasza:
jah és gyakornokként kevesebbet keresek, de a pénz még nem érdekel, mert többet ér nekem az h tapasztalatot szerezhetek, mint h mennyit keresek. És igen tetszik a munka, főleg h olyan emberekkel dolgozhatok együtt akiktől sokat tanulhatok és egyáltalán nem lenézőek h pályakezdő vagyok. Én most értettem meg, h egy jó egyetemi diploma az már alap...az igazi tanulás utána következik a gyakorlatban. Nagyon fontos a nyelvtudás, főleg az angol és német legalább középfokon. Sőt az angol inkább felsőfokon kellene :S
12/13 anonim válasza:
köszönöm a választ, hasznos volt!!! :))
13/13 anonim válasza:
1. Mert nincs megálmodott karrierjük 18-19 évesen
2. Van megálmodott karrierjük, de azzal csak éhenhalnak itt Magyarországon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!