Nem lenne jó, ha élne Hitler, és amit megálmodott, az valóság lenne?
ezen én is sokat gondolkodtam...
nekem mindenképp jó lenne
kék szemű szőke vagyok :)
és még cigányok se lopnának hmm
túl szép lenne
hát tény minden jó cuccot a németektől loptak szét a háború végén...
maguktól képtelenek lettek volna bármire
Ha Hitler élne, egy 120 éves Yoda lenne és az nem lenne jó, mert minden motyogására azt értenék, hogy újabb "egymilliót a lágerbe".
Komolyra fordítva a szót, egyáltalán nem lenne jó, mert Hitler egy totalitárius globális diktatúrát álmodott meg. Amiről ugye csak a hülyék hiszik, hogy jó lehet.
Hát nem lenne jó, nem régen voltunk az Auschwitzi koncentrációs táborokban és hát nem tudom kinek árthatott egy kis baba, vagy egy kislány netán egy idős nénike, nem beszélve a művész emberről és a melegekről stb. Lehet nekem is van zsidó vér az ereimben, és akkor én is egy megátalkodott alsóbbrendű fajnak (milyen furcsa) számítok, és ha cigány van a felmenőim között (barna hajam és szemem van, és muzikális vagyok), akkor én vagyok az emberi faj alja (vagy ugye az alatt)
Már az első bombának végezni kellett volna vele a 42 merénylet közül, sőt nem kellett volna abbahagynia a festést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!