Mi a véleményetek erről a megállapításról a szélsőjobbal kapcsolatban? Több helyen is olvastam és a valóság is ezt támassza alá.
„szinte valamennyi európai országban megerősödött a szélsőjobboldal...”. A mondat azonban innen már egy szembetűnő felmentéssel folytatódik: „...de míg Nyugaton a multikulturális társadalmakban az ’igazi emberek igazi problémájával’ foglalkozva az iszlámellenesség lett a fő ideológia, Keleten a harmincas évekből ismerős fasiszta-barát pártok jelentek meg”.
> Mi a véleményetek erről a megállapításról a szélsőjobbal kapcsolatban?
Igaz.
Teljesen igaz. Beszéltem egy Szerbbel nemrég természetesen interneten keresztül, és szóba jött ez a téma is. Ő azt mondta, hogy náluk az iszlám a mumus, sőt, a cigányokat nemhogy kirekesztik, de nekem azt írta, hogy szeretik őket. Ott máshogy viselkednek. Ezen kívül lehetett látni a norvég brieviket (így írják? nem fogok most rákeresni), ő is iszlámellenes volt. Magyarországon meg pont fordítva van.
Minden országnak megvan a maga mumusa, de mindenki mást tart veszélyesnek. De én tudod mit mondok? MINDEGYIK EGY IDIÓTA BAROM! Hülye összeesküvés elméletek, hülye ideológiák, 0 logika, csak nyomassuk a sza.r idézeteket, éltessük hitlert mert utáljuk a cigányokat (várjunk, én a kelkáposzta főzeléket utálom, nekem kit kell éltetnem?).
Igen-igen!
Erősödik a szélsőjobb,úgyhogy húzzátok meg magatokat,viselkedjetek romák. Mert kilesztek pakolva nemcsak az országból de még európából is.
"viselkedjetek romák. Mert kilesztek pakolva nemcsak az országból de még európából is."
NEm pont így volt. Nyugaton az Iszlám a fő gond. Ez olyan mint, hogy nálunk utaljak a zsidókat, míg Nyugaton (a legközelebb Ausztria) meg inkább a barátaik.
Sajnos tényleg erősödik.
És igen, nyugaton az iszlámot gyűlölik, és Izrael a barát.
Kelete fordítva.
De ettől még ugyan olyan fasiszta mindkettő.
23:42
"Beszéltem egy Szerbbel nemrég természetesen interneten keresztül, és szóba jött ez a téma is. Ő azt mondta, hogy náluk az iszlám a mumus"
Nem Szerbbel, hanem szerbbel. Egyébként persze, hogy az "iszlám" a mumus náluk, konkrétan az albánok képében.
23:56
"Nyugaton az Iszlám a fő gond."
A nagy-britanniai bevándorlóknak kb. a fele lehet muszlim. A karibiak, fekete-afrikaiak és indiaiak nem muszlimok, a lengyelekről és románokról nem is beszélve.
Elég gyenge sztereotípia, hogy bevándorló=muszlim.
Persze a szélsőjobb a muszlimokkal tud a leghatásosabban riogatni. Ez azért jön jól neki, mert az iszlám olyan ellenségkép, amivel szemben a zsidók és a liberálisok támogatását is el tudják nyerni. Így a sajtó megértőbb velük szemben és antiszemitizmussal sem lehet vádolni őket.
A Jobbik nem 30-as évekbeli fasiszta, ugyan már, annak a pártnak még az állítólag történész elnöke sem tud sokat a történelemről, azt se tudja ott senki, hogy mi az a fasizmus. A Jobbik egyszerűen egy pancser társaság, nem ért a marketinghez.
00:17
A hozzászólásodnak semmi értelme nem volt, és el se tudnád képzelni, hogy mennyire vagyok képes én totálisan lesz.arni, hogyha valamit nem írok helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!