J. K. Rowling: Harry Potter (1. kötet), kötelező olvasmány?
Figyelt kérdés
Kivenném a fiamat az iskolából, ha egy látens meleg varázslóinasról kéne olvasnia.
2011. júl. 28. 22:41
31/32 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de nekem van a legjobb szókincsem az osztályban, csak azért, mert Harry Pottert olvasok.És másodikos voltam, mikor az első kötetet elolvastam.Ennyit erről, és az hogy látens meleg varázslóinas, az egy nagy hülyeség.Vedd ki az iskolból a gyermeked, ha ennyi eszed van.
32/32 anonim válasza:
Csak sajnálni tudlak téged, mivel ennyire földhözragadt vagy. Ennek a könyvnek igazi ÉRTÉKE van!! És akkor mi van, ha Dumbledore meleg??? (megj. ebben szó sincs a könyvben)
Miért kell ellenszenvvel lenni olyan emberek irányába, akik nem tehetnek arról amilyennek születtek. Az írásod ezt mutatja. Sajnálom azokat az embereket akik sose tudják meg mit hagynak ki azzal, hogy nem olvasták el ezt a könyvet. Még, ha nem is tetszett nekik.. legalább elolvasták. Szörnyű, hogy egyesek úgy vélekednek, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!