Aki fizetősen jutott be az adott szakra az egyetemre, ott a tanárok tudni fogják ezt és úgyis bánnak azzal a diákkal?
Figyelt kérdés
Pszichológia szakra szeretnék menni,de az állami képzésnek búcsút lehet mondani,úgyanis nincs nekem 400 vagy több ponton,így max. fizetősre tudnék menni.2011. júl. 21. 13:06
11/15 anonim válasza:
én is jelöltem költségest, és egy nyelvi emelt kötelező volt, ami nagyon is jól sikerült, de az irodalmat és törit nézik még, amiről inkább ne is beszéljünk.. :D tavaly és azelőtt 200 volt a ponthatár nekem meg most 292 van, remélem nem emelnek sokat :S
12/15 anonim válasza:
a: ma 13:39 jogra jelentkeztél?
hány % lett a magyarod és törid?
14/15 anonim válasza:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:10
Engem nagyon érdekelne,hogy mégis milyen szakra jelentkeztél?Nem fog senki meglincselni.Ígérem!:-)
15/15 anonim válasza:
Én pszichológiát jelöltem meg elsőnek, de már nem is reménykedem :( Pláne ha annyi lesz a ponthatár még a fizetősön is mint tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!