Ne ez alapján tanulj már tovább, könyörgök! Kicsit költséges a taníttatásod ahhoz, hogy melegedőhelynek és időhúzásnak használd az egyetemet mindenféle szorgalom és motiváció nélkül.
2011. nov. 9. 23:31
3/7 A kérdező kommentje:
csak szimplán érdekel,mert nem találtam semmi normális információt,meg nem igazán vagyok képbe..amúgy van szorgalom,és motiváció is,csak a felsőoktatásból a munkaügyi központpa kerülni nem éppen jó dolog...szóval nem tudom van-e értelme szorgalomnak és motivációnak kedves barátom ha nincs protekcióm és pénzem...Azért köszi a választ,ránézek a felvi.hu-ra.
2011. nov. 9. 23:37
4/7 anonim válasza:
költségtérítéses képzésekre a legtöbbre felvesznek..Kisebb főiskolákra,de nagyobbakra is pl gazd.menedzsment szakra meg egyebekre...
2011. nov. 9. 23:42
5/7 anonim válasza:
oda menj, ahova menni akarsz, ne oda, ahol éppen felvesznek. nálunk alacsony a ponthatár, és a harmada már gólyaként tudja, hogy nem fogja befelyezni a bsc-t sem.
2011. nov. 9. 23:49
6/7 anonim válasza:
És mi alapján számoltad ki ezt a 340 pontot?? Mert minden szakra másak a követelmények, ergo a pontjaid is máshogy alakulnak...
2011. nov. 10. 00:00
7/7 anonim válasza:
Ahogy az utolsó válaszoló is írta minden szakra más tantárgyakat kell számítani (ez meg van adva melyiknél melyik) és ez alapján jönnek ki a pontok. Nálunk közlekedésmérnökire,építészmérnökire műszaki ill. építész szakokra felvennének,legalább is idén felvettek volna mert 300 körül volt a ponthatár a letöbbnél. Olvastam hogy az egyik hozzászóló szerint gazd. menedzsmentre 340 ponttal felvennének, hát ez egyáltalán nem igaz mert a gazdasági tárgyaknál ahogy nézegettem tavaly a legalacsonyabb ponthatár 380-390 volt, a "nagyobb" egyetemeken pedig 430 körül.
Szerintem google-z rá hogy "2011-es felváteli ponthatárok", találni fogsz oylan oldalt ahol leírják melyik egyetemen melyik szaknál mennyi volt a ponthatár. Ha ez megvan nézd át a szakokat és amelyiket szimpatikusnak találod annak nézz utána jobban:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!