Szerintetek milyen esélyem van az egyetemre, ha kb.40-50 ponttal kevesebbem van, mint a tavalyi minimum, viszont a szakra kevesen jelentkeztek első helyre (a 100ból még 60an sem - persze vannak akik még beírták, csak nem első helyre kb 150en)?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 09:50
1/5 A kérdező kommentje:
mondjuk én nem sok esélyt látok rá..:S
viszont még lehet h csak majd 15pont fog hiányozni...
2011. jún. 28. 10:09
3/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez teljességgel esélytelen, ennyit még az aránylag alacsony pontszámú szakoknál nem szokott esni. De augusztus végén van pótfelvételi fizetősre, akkor nagy esélyed van.
4/5 anonim válasza:
Legyen szerencséd, de ez rengeteg. Persze volt már rá példa, hogy államilag finanszírozott szakon esett 100 pontot a felvételi ponthatár (2009 NYME-KTK - Nemzetközi gazd. 280 pont kb ANA-ra, 2010: 380 pont).
Majd kiderül, de én nem sok esélyt látok. Viszont ha kevés a jelentkező lehet a szakot sem indítják el.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...háth nem is vártam jobbat, gondoltam h mások is így gondolják!
de lehet h csak 10-15pont fog hiányozni, mert van nyelvvizsga papírom, csak nem tuti még h elfogadják, azt mondták...
2011. jún. 28. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!