Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki fognak rugni? Vagy megúszom...

Ki fognak rugni? Vagy megúszom rovóval?

Figyelt kérdés
Mostanában sok velem a suliban a probléma,nem vagyok körzetis sem.egyszer ellógtunk azért igazgatóit kaptunk egyszer pedig bekopogtunk egy terembe elfutottunk de az igazgató a teremben volt és a folyosón elkapott minekt.Órák alat se vagyok valami tündér de nagyon rossz sem vagyok 3-as a magatartásom.Meg azt mondta az igazgató hogy megbeszéli az ofőnkel még a (általános suli)
2009. márc. 31. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
sztem általános iskolából nem rúghat ki ...
2009. márc. 31. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem, azzal se tudnának som mindent kezdeni, ha épp megvernéd az igazgatód. Meg általánosba' amúgy sem számít.
2009. márc. 31. 18:59
 3/7 anonim válasza:
96%
nem valószínű hogy kirúgnak, de én gimibe járok, tök jó tanuló vagyok, mégis én is szoktam lógni gyakran napokat. Plusz én is voltam kölyök, nem olyan nagyon durva ez amit mondtál, hogy kirúgjanak, de azért ... egy kicsit most szerintem hagyd hogy leülepedjenek a dolgok, és ne csinálj semmi balhét. aztán ha kis csend lesz majd esetleg :)
2009. márc. 31. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Kirúgni szinte sehonnan nem lehet a diákot, középből se... sajnos
2009. márc. 31. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem fognak kirúgni, mert még tanköteles vagy! Ha nagyon szemét a diri, max átraknak egy másik suliba.
2009. márc. 31. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Az se olyan egyszerű, mert a másik sulinak fogadnia kell.
2009. márc. 31. 19:41
 7/7 anonim válasza:
egyszerű a megoldás! ne csinálj rosszat és nem kell parulni hogy az igazgató kib*sz a suliból...
2010. nov. 18. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!