Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik főiskolát vagy egyeteme...

Melyik főiskolát vagy egyetemet ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Természettudományi karon-biológia érdekelne, esetleg biológia szak egyetemen vagy hasonlókra gondolok.

Annyit még leírnék, hogy nem tudom, hogy orvosi szak vagy gyógyszerészet vagy biológus érdekelne e, ennyire nem tudom lebontani, még nem alakult ki erről kép sajnos.

Köszönöm előre is!

2011. júl. 2. 00:30
 1/3 Zoliol ***** válasza:

ELTE TTK vagy SZTE TTIK

ha orvos:SE-ÁOK

ha gyógyszerész:SE gytk

2011. júl. 2. 09:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Orvosi egyetemek ugyanolyan jók vidéken, tehát Pécs, Szeged és Debrecen. Ugyanez vonatkozik a gyógyszerészetre is. Ha biológiát választasz akkor viszont én is inkább vagy az ELTE-t vagy pedig a Szent István Egyetem állatorvos tudományi karát tudom ajánlani, ott van még biológus szak, az a legjobb, nem az ELTE.

Arra kell gondolnod különben, hogy mi érdekel jobban, szívesen foglalkozol e emberekkel( vagy ha állatorvos akkor nyilván állatokkal), vagy szeretsz e gyógyszereket kotyvasztani (személy szerint imádom) esetleg laborban akarsz e kutatni? Bár a biológusok választhatnak kissé gyakorlatiasabb munkákat is terepen, de sajnos itt Mo-n annak nincs nagyon jövője :(

2011. júl. 2. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
bioszból a Szent István Egyetem gyakorlait központú, az ELTE TTK meg inkább elméleti. attól függ, laboratóriumban akarnál inkább dolgozni, vagy terepen.
2011. júl. 2. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!