Ajánlanátok nekem főiskolát, egyetemet Székesfehérváron, vagy a közelében? Melyik szakot javasolnátok?
Székesfehérváron csak egyetlen főiskola van, a Kodolányi János Főiskola:) Egyetem nincs, esetleg még bizonyos egyetemek, fősulik kirendeltjeként jelöltek ki bizonyos helyeket de azokról nemtudok :) Nézz után a kodónak milyen szakai vannak (van jópár) Sok sikert!
17/L szfvári
Háát kedves székesfehérvári lakó, el kell, hogy keserítselek. Egy főiskola és egy egyetem képviselteti magát Székesfehérváron.
A Kodolányinak számos kara, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kara található meg Székesfehárvárott... (Ez utóbbi címe: 8000 Székesfehérvár, Pirosalma utca 1-3.)
A Kodolányi János Főiskola (KJF) jónéhány Kara van jelen, számos szakkal, illetve a Nyugat-Magyarországi Egyetem (NYME) Geoinformatikai Kara tartózkodik itt. Meg az Óbudai Egyetem (ÓE, korábban Budapesti Műszaki Fősikola) Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kara.
Egy jótanács, fogadd meg: NE lakóhely, NE város alapján válassz egyetemet! Hanem aszerint, hogy MI érdekel és HOL a legjobb (a híre) a képzés(nek).
Egyébként érdekel a média is, meg a turizmus is.
Milyen a híre, a színvonala a székesfehérvári Kodolányi János Főiskolának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!