Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pannon egyetem vegyészmérnök...

Pannon egyetem vegyészmérnök ill. kémia szak! Tapasztalatok, érvek?

Figyelt kérdés
Hát nagyjából csak szeretném, ha leírnátok róla a tapasztalataitokat illetve érveiteket hogy melyiket válasszam. Júl 7-ig lehet sorrendet módosítani, pontom elméletileg mindkét helyre megvan bőven, csak azon gondolkodom, hogy megcseréljem-e a sorrendet. Jelenleg vegyészmérnök van az első helyen.
2011. jún. 29. 09:35
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
értem....hát komoly dilemma végülis h mi legyen....bár még van 1 hónapom eldönteni :) annyira különböző dolgokat írtok h csak na...ami persze nem baj hiszen nem vagyunk egyformák :)
2011. júl. 11. 21:08
 22/22 anonim válasza:

Ha már nem is aktuális, de annyi rossz dolgot írtatok a Nereusról, hogy ha valaki utána néz majd neten és ráakad erre elriad tőle..:)

A Nereus csoooda jó.;) Utálok buszozni én is.. de úgy látom nagyon el vannak kényelmesedve az emberek.. Mintha sose kellett volna buszozni.:)

de ott van egy csomó jó pont mellette.:

Kis létszámú, mindenki ismer mindenkit. Mindenki segít mindenkinek. Nekünk már a reg. héten jöttek segíteni, hogy mit érdemes felvenni, mi alibi tárgy..:)

Bulik.. vannak.. A kollégiumban kb. havi 1x. Szóval ez abszolút nem zavar senkit a tanulásba mert hétvégére szervezik.

Hűtő minden szobában van. Internetért nem kell fizetni. Kicsit lassú.. nem értékelik, ha valaki torrentezik.. De ha tanulni mész és nem bulizni akkor, nem is kell filmet letöltögetni.;)

Íróasztalok is vannak.. A Balaton pedig télen, nyáron gyönyörű látvány. Nekem jobban szeretem ezt látni, ha kinézek az ablakon, mint ha a koszos parkolot látnám;)

2013. okt. 25. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!