"Pokorni Zoltán elképzelése szerint nyáron a jelenleginél tovább tarthatna a tanév, az évközi szünetek pedig megnyúlhatnának. " Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Szerintem értelmetlen és borzalmas cselekedet lenne... Habár kis kormányunknak nem ez lenne az első ilyen húzása.2011. jún. 28. 13:08
21/50 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én más kölköt leszarok. Az ő hibája ha unatkozik, nem az enyém.. Hol érdekel engem hogy ő hol tesped meg tévézik. Azt csinál amit akar, neked sem kéne ezzel foglalkozni akármilyen jó mások életében rendezkedni...Különben is, néha baromi jó nem csinálni semmit. És tudod, nekem a nyár egyetlen napján sem jut eszembe hogy "Hú b*sszameg, de tanulnék most egy kicsit. Olyan régen dirigáltak már a vén tanárok." De neked hiába magyarázok, mert nem hiszem hogy ezt megértenéd. Egy rakás barátom van akik az egész rohadt tanévet végig tanulják, tiszta idegbetegek a dogák miatt, szerinted nekik hiányzik az a plusz 1-2 hét...? Ahogy most van az tökéletes. Nem értem miért az ilyen f*szságokban változtatnak, és miért azok okoskodnak akiket ez éppenséggel nem érint. Mindegy, azt hiszem soha az életben nem értem meg ezt a felfogást. Talán jobb is...
2011. jún. 29. 16:56
22/50 anonim válasza:
Kedves kerdezo, az irasodbol itelve, neked az egesz nyar is keves lenne. Borzaszto ahogy irsz, egyfolytaban karomkodsz. A lazadas a kamaszkorral egyutt jar, de te nem tudsz normalisan ervelni, csak lokod a sodert amit a kis butus fejedben kitalaltal magadnak. Az iskolak mellesleg udvarral vannak ellatva, az ablakok arra nyilnak es mivel tobbnyire korfolyosos rendszer van, a szemkozti falresz arnyekatol. Tobbet jartam iskolaba, mint te, de meg egyszer sem "doglottem" bele a melegbe. Nagyszulokre bizzuk a gyereket. Te halalozasrol meg nem hallottal? Noj fel hamar es nyisd ki a szemed, ne csak az onerdekeidet nezd. Nem tudom milyen ismeroseid vannak, de hasznald a googlt. Europaban nalunk a 2. leghosszabb a nyari szunet.
24/50 A kérdező kommentje:
Még hogy nem tudok normálisan érvelni. Na hát akkor kedves válaszoló, nem tudom hogy neked mi a "normális érv". Na? Micsoda? Erre kíváncsi vagyok. És ha már a borzalmas írásnál tartunk, nem tudom kettőnk közül ki tudna akárcsak egy jobb fogalmazást írni. Káromkodni pedig jó dolog, a káromkodás nem zárja ki az észt, és sajnos nem tudok mit kezdeni a magadfajta okoskodó emberekkel, akik a " kis buta fejükkel" képtelenek felfogni hogy azon témában, amely őket nem érinti, ítéletet sem tudnak hozni. Én tudok más megoldást arra, ha valaki nem tudja elhelyezni a gyerekét, mert azért mert 30 gyerekből ötre nincs aki vigyázzon, az iskola meghosszabbítása nem éppen nevezhető megoldásnak. Ezen felül ahogyan egyik válaszoló már mondta, "csupán 1-2 hétről lenne szó". Ez nem hiszem hogy nagyon segítségére lenne egy olyan szülőnek aki egész nyáron dolgozik és nincsen segítsége. Na remélem ez már nem csupán sóder volt, hanem olyan érv amit kedves tanult barátom gyomra képes bevenni. Ki kell hogy ábrándítsalak: a mi iskolánkban nincsen kert. Na hoppá. És engem igazán de nagyon hidegen hagy hogy Európában mi hányadik helyen áll. Nem fogok ilyen rendkívül intelligens emberekkel vitatkozni arról, hogy nekem és a diáktársaimnak mi a jobb, mert 1 az hogy nevetséges, 2 az hogy engem úgysem fogsz meggyőzni.
2011. jún. 29. 22:30
25/50 anonim válasza:
Ha nem lehet téged meggyőzni, és nem vagy vevő semennyire a véleményünkre, akkor miért kérdezed meg?
26/50 A kérdező kommentje:
Engem érdekel a véleményetek, de nem is azt kértem hogy győzzetek meg. Ami természetesen a többségnek eszébe sem jutott....
2011. jún. 29. 22:52
27/50 anonim válasza:
Vicces volt a mostani "ervelesed" is. :) Jot nevettem, koszonom! Meg ilyet! Hatha szeptemberig megtanulsz irni, utobbi kommentedben mar fejlodes mutatkozott.
28/50 A kérdező kommentje:
Na te is ékes példája vagy annak hogy kicsiny országunkban hemzsegnek a s.ggfejek. :) Kiráz a hideg tőletek, komolyan. :D Legalább a másik srác, az a drinking straw emberien érvelt, nem ezzel a nevetséges, lekezlő stílussal amitől te azt hiszed hogy "na most megmondod a tutit"... Te is igazán felnőhetnél. :)))
2011. jún. 30. 12:24
30/50 anonim válasza:
En szinten lany. :) Azert nem fejtettem ki, mert mar megtettem, csak nem sikerult megertened. Az a 2 het tudod mit szamit egy szulonek? Tudod, felnott emberek dolgoznak. Van mondjuk 4 het szabadsaguk, ha van gyerek akkor legyen 5. Apa, 5 het. Anya, 5 het. Most adjuk szepen ossze. 5+5=10. Hany het a szunet? Nicsak, pont 10. Tehat apa es anya felvaltva, jol beosztva, vigyazhat a gyerekekre, csak eppen egyutt nem tudnak nyaralni. Ez egyebkent meg az optimalis eset volt, mert ha nem lennel ennyire eretlen, tudnad, hogy itt mindenki a megelhetesert kuzd es nem nagyon szivozik a fonokkel, ha az nem akarja szabadsagra engedni, mert megeshet, hogy kirugjak. Te pedig engem ne ostobazz, mert mig en voltam mar gyerek, te meg nem voltal felnott. Majd 5 ev mulva te is megerted...jobb esetben. Reszemrol lezartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!