Mi a véleményetek arról a tanárról aki pofára osztályoz?
Sose hittem ebben. Olyan kevés emberel találkoznak, aki becsületesen felkészült, érti is, tudja is az anyagot, nem körülbelül, hanem tényleg, hogy szerintem ezeknek boldogan adnak jó jegyet.
De aki azt hiszi hogy a könyv két nap alatti átolvasása ehhez elég, az valószínűleg azt is hiszi majd, hogy nem volt szimpatikus a tanárnak.
utolsó, neked még nem volt echte pofára adok jegyet-tanárod.
örülj neki.
nekem több is van/volt. egyikük kerek perec megmondta hogy nem kedvel, habár tudom amit kell.
Első vagyok, én másodéves vagyok orvosin, szóval nem azt vártam sose, hogy majd a semmire adjanak ötöst.
Becsülettel tanultam, de voltak tanárok, akik keresztbe akartak tenni. Annyiból sikerült nekik, hogy ki kellett hagynom egy évet, de végül mégis én győztem. :)
Azért kíváncsi lennék rá, hogy ha majd 10-30 év múlva ne adj' Isten a kezemben lenne az életük, én meg pofára gyógyítanék, mit szólnának... Csak egy a bökkenő, valószínűleg akkor is én győznék. :)
(Még mielőtt valaki leszólna, természetesen soha nem tennék ilyet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!