Van itt olyan aki névre "osztályoz"?
Aki nem azt nézi, hogy mit írt le az adott ember és az alapján dönti el, hogy hasznos-e a válasz vagy nem (egyetért vele avagy nem), hanem meglátja azt a nevet, hogy "xy" és egyből megnyomja a piros vagy a zöld kezet.
Csak őszintén...
Kezdem én: én például a mondanivalót értékelem, de észrevettem már, hogy sokan nem így tesznek.
Én kizárólag a nagyon érdekes válaszokat szoktam felpontozni (kb havonta egyet) és az idióta szittyákat szoktam lepontozni (akik tényként állítják, hogy a Magyarok (nagy M) már ötvenezer évvel ezelőtt itt voltak), illetve néha azokat, akik a Fidesz mellett hozzák fel érvként, hogy milyen sz@r az MSZP.
Röviden: ritkán pontozok, de akkor mondanivaló alapján.
Általában ha Pedro ír valami hosszú regényt akkor beleolvasok az első mondatba és megy a zöld kéz.
majd olvasom tovább.
19:27 Az általad felsoroltak nekem sem a szívem csücskei, de ők legalább adják a nevüket a hozzászólásaikhoz (oké, én anonym vagyok, de én alapból név nélkül kezdtem a GYK-n). Néhányan, akik névvel osztották az észt, a sokak általi kioktatás és ebből adódó lepontozás hatására gyorsan név nélkülivé váltak.
Megesik olyan is - bár ritkán -, hogy általam nem preferált felhasználó szimpatikus választ ír valamelyik topikban, ekkor annak megfelelő, igazságos pontozást adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!