Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki névre...

Van itt olyan aki névre "osztályoz"?

Figyelt kérdés

Aki nem azt nézi, hogy mit írt le az adott ember és az alapján dönti el, hogy hasznos-e a válasz vagy nem (egyetért vele avagy nem), hanem meglátja azt a nevet, hogy "xy" és egyből megnyomja a piros vagy a zöld kezet.

Csak őszintén...

Kezdem én: én például a mondanivalót értékelem, de észrevettem már, hogy sokan nem így tesznek.

2011. okt. 12. 17:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah, és persze a kérdések/válaszok jelentését is tegyük hozzá.
2011. okt. 12. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Én kizárólag a nagyon érdekes válaszokat szoktam felpontozni (kb havonta egyet) és az idióta szittyákat szoktam lepontozni (akik tényként állítják, hogy a Magyarok (nagy M) már ötvenezer évvel ezelőtt itt voltak), illetve néha azokat, akik a Fidesz mellett hozzák fel érvként, hogy milyen sz@r az MSZP.

Röviden: ritkán pontozok, de akkor mondanivaló alapján.

2011. okt. 12. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Általában ha Pedro ír valami hosszú regényt akkor beleolvasok az első mondatba és megy a zöld kéz.

majd olvasom tovább.

2011. okt. 12. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak egyes neveket. Pl: Kolopele, nandras, Pedro. Őket azonnal lepontozom névre.
2011. okt. 12. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:

19:27 Az általad felsoroltak nekem sem a szívem csücskei, de ők legalább adják a nevüket a hozzászólásaikhoz (oké, én anonym vagyok, de én alapból név nélkül kezdtem a GYK-n). Néhányan, akik névvel osztották az észt, a sokak általi kioktatás és ebből adódó lepontozás hatására gyorsan név nélkülivé váltak.

Megesik olyan is - bár ritkán -, hogy általam nem preferált felhasználó szimpatikus választ ír valamelyik topikban, ekkor annak megfelelő, igazságos pontozást adok.

2011. okt. 13. 11:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint Pedro nagyon megosztó véleménnyel rendelkezik :)
2011. okt. 13. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!