SOS! Biologia tanarrol kene nagyon gyorsan egy rovid vers?
Figyelt kérdés
eleg negy sor is csak gyorsan pls. elore is koszonom egy osztaly neveben2011. jún. 8. 08:27
1/2 anonim válasza:
Akkor gyorsan írjatok egyet, nem hiszem el, hogy ennyi fantáziátok nincs, amikor egy vicces kis alkotásról van szó... a környék összes gyerekének írtam már ilyen verseket, és kezdem unni, hogy mindenki inkább lepasszolja az ilyen feladatokat, menőzni meg csavarogni, számítógépen játszani azt mindenki tud, de 4 rímelő sort összehozni... szedjétek össze magatokat.
2/2 anonim válasza:
Ha tanárbúcsúztatóra kell akkor nekünk ez volt a bioszhoz kapcsolódó kis versünk:
"Én a biológiát szeretem.
Ez a tantárgy a kedvencem.
Megismertem az élővilág rejtélyét.
Sok élőlény életét.
..... néni a vérkeringésnél mondta,
Hogy a szív az élet motorja.
De a szívnek más jelentése is van,
Ezt lerajzoltam most erre a lapra."
(És aki ezt mondta, felmutatta a végén a rajzot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!