Mi a véleményetek erről a tanárról? (Bővebben lent)
Sziasztok!
Egy középsuliba járok, ahol van egy matektanár, aki állandóan cseszteti az egész osztályt...
Majdnem mindenkivel ordibál, csak épp a "kedvenc diákjaival" nem (mert ilyen kivételezős típus), köszönés nélkül jön be órára, majd távozik, elvárja, hogy mi felálljunk, de ő közben leül, velünk törölteti le a táblát, ha esetleg tüsszög és mondjuk neki: egészségére, nem válaszol semmit.
Egyszer például egyik osztálytársamnak megfogta a haját és finoman elkezdte cibálni (nem erősen, csak figyelmeztető jellegűen), mert nem tudott egy képletet.
Továbbá szeret hazudozni is, például letol valakit azért mert elbambult, közben meg nem is (velem is előfordult már), vagy meggyanúsít valakit azzal, hogy lóg, közben sokat betegeskedik (tényleg beteg), vagy üvölt, mert nem hoztuk vissza az előző órán kapott feladatlapot, amit NEM mondott, hogy hozzuk vissza...
Ami a legrosszabb, hogy szidja is az osztályt (hülye majmok, nagy lovak). Néhány gyereket ki is pécézett magának, köztük engem is.
Egy órán feladott egy példát, hogy oldjuk meg. Padtársam benyögte a jó választ, erre így szól a tanár: KUSS! 5 perc múlva megint bemondta a jó választ, erre a tanár felemelte a hangját: neked megmondtam hogy kussoljá'! - Ha esetleg a rossz választ mondja, akkor egész egyszerűen lehülyegyerekezi.
Mi a véleményetek erről a tanárról? Tehet ilyet velünk? Mit lehet tenni?
Bocs a hosszú levélért, és előre is köszi a válaszokat!
ha tudnád mennyi ilyen van a világon:P
Viseljétek el..Mást nem tehettek.
"neked megmondtam hogy kussoljá'!"
ez azért durva
én mennék az ofőhöz/igazgatóhoz
de nem egyedül hanem csoportosan úgy hitelesebb lesz amit mondtok
Kedves első válaszoló: Az az igazság, hogy félünk tőle :S
Kedves második válaszoló: Lehet, hogy tényleg ez a legjobb megoldás :S
Kedves harmadik válaszoló: Félünk, hogy megszivatja az osztályt. Így is egy csomóan bukásra állunk, hiába tanulunk, sokszor olyan feladatokat is ad a dolgozatban, ami emelt szintű érettségin fordul csak elő, nem is vettük az órán...
Vegyétek fel telefonra, ha valamit beszól vagy valami.. aztán meg kérvényezzetek. A diákoknak nagyobb joguk van.
Másrészt nekünk is volt ilyen tanárunk, de az kicsit brutálisabb volt. Szerencsére engem nem szekált mert tanultam, mert FÉLTEM a tanártól. Nálunk is az volt, hogy a tanár osztotta a többieket, hogy lógnak stb. Erre meg fellázadtunk és mondtuk, hogy semmi köze sincs ahhoz hogy ki mikor akar lógni (nem az ő baja, akkor meg álljon le).
Hála Istennek utolsó évünk, kivéve persze annak, akit megbuktat ez a szörnyeteg :S
Hihetetlenül hangzik, de a matektanár az egész tanári kar kedvence... nem tudom, hogy lopta be magát a szívükbe :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!