Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tanárról? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy középsuliba járok, ahol van egy matektanár, aki állandóan cseszteti az egész osztályt...

Majdnem mindenkivel ordibál, csak épp a "kedvenc diákjaival" nem (mert ilyen kivételezős típus), köszönés nélkül jön be órára, majd távozik, elvárja, hogy mi felálljunk, de ő közben leül, velünk törölteti le a táblát, ha esetleg tüsszög és mondjuk neki: egészségére, nem válaszol semmit.

Egyszer például egyik osztálytársamnak megfogta a haját és finoman elkezdte cibálni (nem erősen, csak figyelmeztető jellegűen), mert nem tudott egy képletet.

Továbbá szeret hazudozni is, például letol valakit azért mert elbambult, közben meg nem is (velem is előfordult már), vagy meggyanúsít valakit azzal, hogy lóg, közben sokat betegeskedik (tényleg beteg), vagy üvölt, mert nem hoztuk vissza az előző órán kapott feladatlapot, amit NEM mondott, hogy hozzuk vissza...

Ami a legrosszabb, hogy szidja is az osztályt (hülye majmok, nagy lovak). Néhány gyereket ki is pécézett magának, köztük engem is.

Egy órán feladott egy példát, hogy oldjuk meg. Padtársam benyögte a jó választ, erre így szól a tanár: KUSS! 5 perc múlva megint bemondta a jó választ, erre a tanár felemelte a hangját: neked megmondtam hogy kussoljá'! - Ha esetleg a rossz választ mondja, akkor egész egyszerűen lehülyegyerekezi.

Mi a véleményetek erről a tanárról? Tehet ilyet velünk? Mit lehet tenni?

Bocs a hosszú levélért, és előre is köszi a válaszokat!

2010. okt. 24. 17:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Alkalmatlan. Lázadjatok fel.
2010. okt. 24. 18:02
 2/14 anonim ***** válasza:

ha tudnád mennyi ilyen van a világon:P

Viseljétek el..Mást nem tehettek.

2010. okt. 24. 18:08
 3/14 anonim ***** válasza:

"neked megmondtam hogy kussoljá'!"

ez azért durva

én mennék az ofőhöz/igazgatóhoz

de nem egyedül hanem csoportosan úgy hitelesebb lesz amit mondtok

2010. okt. 24. 18:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló: Az az igazság, hogy félünk tőle :S

Kedves második válaszoló: Lehet, hogy tényleg ez a legjobb megoldás :S

Kedves harmadik válaszoló: Félünk, hogy megszivatja az osztályt. Így is egy csomóan bukásra állunk, hiába tanulunk, sokszor olyan feladatokat is ad a dolgozatban, ami emelt szintű érettségin fordul csak elő, nem is vettük az órán...

2010. okt. 24. 18:12
 5/14 anonim válasza:
Mindenképp ofő. Ha ő is tolyik rá akkor igazgató! Valamelyik fog rá reagálni, és ha továbbra is szivat kérjetek új tanárt. ennyi
2010. okt. 24. 18:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Vegyétek fel telefonra, ha valamit beszól vagy valami.. aztán meg kérvényezzetek. A diákoknak nagyobb joguk van.

Másrészt nekünk is volt ilyen tanárunk, de az kicsit brutálisabb volt. Szerencsére engem nem szekált mert tanultam, mert FÉLTEM a tanártól. Nálunk is az volt, hogy a tanár osztotta a többieket, hogy lógnak stb. Erre meg fellázadtunk és mondtuk, hogy semmi köze sincs ahhoz hogy ki mikor akar lógni (nem az ő baja, akkor meg álljon le).

2010. okt. 24. 18:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Az érettségitek viszont így lehet jól fog sikerülni... Én is kettes voltam matekból, mert olyan nehezeket adtak fel... aztán érettségim lám-lám összejött a 100%, igaz középszintűn.
2010. okt. 24. 18:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Csoportosan menjetek az ofőhöz, ha tudtok akkor szülőket is beszéljetek rá, hogy nyavalyogjanak akkor biztos tesznek valamit. Itt a suliban is ezért rúgtak ki egy kémiatanárt.
2010. okt. 24. 18:17
 9/14 A kérdező kommentje:

Hála Istennek utolsó évünk, kivéve persze annak, akit megbuktat ez a szörnyeteg :S

Hihetetlenül hangzik, de a matektanár az egész tanári kar kedvence... nem tudom, hogy lopta be magát a szívükbe :S

2010. okt. 24. 18:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az a gond, hogy a leírtak szerint ennél rosszabb már nem lehet a helyzet, szóval én még mindig azt mondom, hogy szólnotok kellene egy illetékesnek, vagy többen odamenni hozzá, és normális stílusban megbeszélni vele. Magától nem fog változni.
2010. okt. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!