Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehetséges, hogy megbuktassana...

Lehetséges, hogy megbuktassanak 1,8-ra vagy 2. 0-ra?

Figyelt kérdés
Föci tanár meg akar buktatni meg az osztálytársamat is pedig osztálytársam 2,4-re áll én pedig most 1,8-ra de 2.0-ra fogok mert lesz 1 5-ösöm csütörtökön kiselőadásból és holnap 3 dogát kell még írnom de a föci tanár végig fenyegetőzött hogy megbuktat meg stb.. ezt megteheti?
2011. jún. 6. 16:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
Én is borzasztó lusta voltam, szinte sosem tanultam itthon semmit. Mégis saját kútfőből össze tudtam hozni 4-eseket és 5-ösöket, csak abból, hogy figyeltem órán.
2011. jún. 6. 17:59
 12/21 A kérdező kommentje:
jah csak én évközbe órán sem figyelek :D viszont bioszból kb 10 perc tanulás hozott 2 5-öst meg 1 4-est :D
2011. jún. 6. 18:49
 13/21 A kérdező kommentje:
bella83 amúgy te meg elmész a pi.csába majd én is kivánok neked hasonlókat, én nemtehetek róla, hogy a tanár most találta ki hogy hirtelen 6 dolgozatot megirat 2 hét alatt meg mindenkinke egy országból prezentációt csinálni...
2011. jún. 6. 20:30
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Sok csalódás fog még érni az életben.
2011. jún. 6. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:

De miért most jut eszedbe h javíts???

Egyébként h a kérdésre válaszoljak: 2,0 alatt megbuktathat simán.

Sok mindentől függ a dolog: javítottál/rontottál, TZ-k milyenek, órán mennyire figyelsz, aktív vagy-e, a tanár jóindulatától stb stb

De az sem mind1 h általános iskola vagy középsuli. Előbbiben azért jobban istápolnak a tanárok.

De azért sok szerencsét neked.

2011. jún. 6. 23:42
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
remélem megbuksz,anyád meg nem enged gép közelébe vagy nem fizeti a net-et.nehogy már neked álljon feljebb te magad írtad hogy év közben nem figyelsz,4-5 tantárgyból bukásra állsz gondolom ami megy az a tesi meg ének.szerinted vak az a tanár egész évi értékelés van ilyenkor nem az utolsó 2 hónapé.beszélj a tanárokkal ahol szarul állsz,meg szánom-bánom hátha megenged egy +dogát de nem hinném mert r.hadt nagy a p.fád,tanulni meg lusta vagy, úgyhogy szép nyarat kívánok édes.
2011. jún. 7. 07:33
 17/21 anonim ***** válasza:
ha matematikailag nézzük 1,5-től felfelé kerekítünk, azaz 2-esre. ahogy tudom, a legtöbb esetben a határ 2 alatt 1,8 (2 felett továbbra is ,5) viszont vannak intézmények, amelyek megkövetelik a 2,0-át! nem tudom a tiétek milyen. oszt. társadat, hogy meg akarják buktatni 2,4-el az teljesen nonszensz, de te gyengébb vagy nála, azért a min. 2,0-át próbáld összehozni, mert ha mégis buktat, akkor jogosan tudnál panaszt tenni! (pl. iskola igazgatójánál)
2011. jún. 7. 11:49
 18/21 A kérdező kommentje:

bella83 csak közlöm veled, hogy már semmiből nem állok bukásra és föciből is átmentem szóval csapjon beléd a villám..

Amúgy középsuli de kiderült, hogy haveromat csak szivatta a tanár.. jah és azt is közlöm, hogy ma egész éves anyagból írtam 4-est

2011. jún. 7. 15:13
 19/21 A kérdező kommentje:
ja és aki ilyen egyéb megjegyzéseket tett annak üzenem, hogy ha másnak rosszat kívánsz az rajtad üt vissza..
2011. jún. 7. 15:21
 20/21 anonim ***** válasza:
jaj örüljünk átmentél,éppen 2-es. remélem ez ha másra nem arra jó volt hogy jövőre majd jobban tanulsz,ha meg nem és megint aggódsz mert elbliccelted az évet akkor remélem eszedbe jutok.azért kíváncsi lennék hogy akkor is ilyen nagy lenne-e a szád ha most megrántanak.te is paráztál.büszke lehetsz a kettesedre.gratulálok.
2011. jún. 7. 15:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!