"Ciki" orvosnak tanulni/rezidensnek lenni ennyi idősen?
35 éves vagyok, és rezidens időszakom első évét taposom. Nemrég egy harmad éves, SZTE ÁOK-ra járó fiatal lánnyal beszéltem (22), és teljesen ledöbbent, amikor elmondtam hány évesen is kezdtem neki valójában az orvosinak. Későbbi diskurzusunk során megtudtam, a csoporttársainak is elmesélte, és ők is "döbbenten" fogadták a történetet. Tudok önállóan dönteni és a saját utam értékelni, így nem tulajdonítok a történetnek sem negatív, sem pozitív minősítést rám nézve.
Viszont ha már így alakult, bátorkodom ezen az oldalon is megkérdezni, mi a véleményetek erről, találkoztatok-e már más "későn kelővel", vagy annak hírével/történetével, és egyáltalán mi a véleményetek erről?
Bízom benne, hogy nagy látogatottsága van az oldalnak, így átfogó, és a nagy számok törvénye alapján hitelesebb képet kaphatok az emberekben ilyen esetekben kialakult képről. Ez nekem fontos, úgy hiszem, hogy ezzel egy kicsit ahhoz is közelebb kerülök, amit a betegek éreznek/gondolnak, amikor megismernek.
szia:)Nem ciki,inkább becsülendő,hogy képes voltál ilyen komoly tanulmányokba belevágni 29 évesen:)
Milyen orvos leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!