Miből kell érettségiznem, hogy felvegyenek általános orvosnak? (szlovákiai vagyok)
Nem hiszem, hogy ezen a fórumon garantáltan hiteles információt fogsz kapni. Erre való a felvi.hu, van ügyfélszolgálatuk is.
Nekem csak érzéseim vannak a válasszal kapcsolatban, szerintem nem az tantárgyak neve számít, hanem hogy legyen érettségi bizonyítványod, akár szlovák is. A törivel kapcsolatban meg az utolsó két tanult év jegye számít, nem az utolsó két iskolai év. Nálunk is van olyan tantárgy, amit nem tanulunk 12.-ben. A két felvételi tárgy egyébként a biológia és vagy a fizika vagy a kémia, ebből legalább egy legyen jó eredménnyel emelt szinten, különben nem lesz elég pontod.
Sajnos én sem tudok pontos tényeket közölni, talán kérdezd meg a tanáraidat, ismerőseidet akik ismernek olyan személyt vagy talán pont maguk járnak/jártak magyar felsőoktatási intézménybe.
Tehetsz szlovákból nyelvvizsgát, az is pluszpont..
első: köszönöm, írtam nekik, remélem kapok választ...
második: igen, tervezem a nyelvvizsgát :)
Szia :) én is szlovákiai vagyok és MO-on szeretnék továbbtanulni, szintén orvosira jelentkeznék, de nem tudom feltétlenül muszáj e töri v matek.
Azt írtad, h írtál nekik e-mailt,megtudhatnám h milyen választ kaptál rá? Előre is köszi =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!