Úgy éreztétek, hogy írtatok egy jó biosz emeltet és erre óriásit csalódtatok a megoldás láttán? Nálam ez történt.
Nálam is orvosi volt a cél, konkrétan a sote, de annak már búcsút inthetek. Remélhetőleg azért vidékre felvesznek...:(
Egyébként ha a kémiád jó lett, akkor 80-al is bennt vagy valamelyik vidékin szerintem.
Előző vagyok
Nekem van, mivel én másodszorra megyek (ősszel voltam előrehozottan de az nem sikerült). Velem nagyon rendesek voltak a szóbeliztetők! Amit nem tudtam arra rávezettek, amit elrontottam segítettek kijavítani. De a barátnőm máshol volt, őt meg nagyon megszivatták, végül 30 pontot kapott az 50-ből. Szóval ez ember függő.
Jajj most megijesztettél. :-( Neked 50/50-t adtak? Az írásbeli nehezebb volt mint a mostani? Hogy sikerült? (bocs a sok kérdésért, csak megijedtem most, hogy nem vesznek föl)
nekem 48-at adtak, de teljesen jogos volt az a 2 pont!
Nem tudom, hogy nehezebb volt-e, sokak szerint nem, de nekem nehezebb volt, mert nem volt benne embertan. És ez nagyon betett:( Én 76-ot számoltam magamnak, és van egy 92-es kémia közepem tavalyról. De számolom a pontjaim és sajna nem lesz elég sotéra. Ráadásul ha a szóbelim nem sikerül, akkor a vidékért is imádkozhatok:S
Amúgy ne törd ezen a fejed, hogy mi lesz szóbelin! Kezdj el tanulni rá (én jövőhét közepén nekiállok) és ha látják h tudsz akkor nem fognak szívatni. A barátnőm nem egy észlény, és ezt valószínűleg a vizsgáztatók is látták:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!