Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van olyan itt aki ide fog...

Van olyan itt aki ide fog járni szeptembertől? Illyés Gyula gimnázium (Dombóvár). Vagy van itt olyan aki ide jár már?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! Tegnap kaptam meg a levelet hogy felvettek. Emelt szintű matematika-informatika tagozatra fogok járni. Van itt olyan aki velem együtt ide fog jönni?

Vagy aki erre a tagozatra jár már? Esetleg aki ebbe a suliba jár csak nem erre a tagozatra? Jók a tanárok? Milyen a közösség? Írták hogy lesz gólyatábor augusztusban. Érdemes elmenni? Jó lenne megismerni pár embert aki ide fog jönni, vagy aki ide jár már.

2011. ápr. 22. 11:31
 141/151 anonim ***** válasza:
Azz :DD én is végigolvastam :D basszus! Ti most vagytok a mostani 11/n-esek!!! :O meg aki a kérdést irta már végzős :D komoly xdd
2014. jan. 5. 12:25
 142/151 anonim ***** válasza:
100%

a válaszolók(mi) 10Nesek, és a kérdező 11Bs :D

jaj mennyit röhögtünk ezen a kérdésen, de jó volt :D

2014. jan. 5. 18:18
 143/151 anonim ***** válasza:
Nem csak ti :DD és akkor bocsi, eltévesztettem :D nem ti nyertétek meg azt a diszitöversenyt? :DDD
2014. jan. 6. 23:52
 144/151 anonim ***** válasza:

3. lettünk

de te/ti kik vagytok?

2014. jan. 9. 13:53
 145/151 anonim ***** válasza:

Juuj, még mindig emlékszem, amikor először láttam ezt a kérdést. Gyk-n mennyi ismerős van haha :D

és amúgy igen, mi válaszadók 10.n-esek vagyunk ( nagy részben, akikről tudok) :D

11B meg erdélyi osztálya. Mindig velük megyünk korizni...:p

Vajon megérte a kérdezőnek a gimibe jönni? :D

2014. febr. 25. 22:24
 146/151 anonim ***** válasza:
És a 10.n-ből kik válaszoltak? Monogram is elég ;)
2014. márc. 6. 21:56
 147/151 anonim ***** válasza:
te jo ég! így ujraolvasva...szakadok
2014. máj. 7. 13:36
 148/151 anonim ***** válasza:

abból minden kiderülne, maradjon csak titok :D

EMBEREK, IMÁDOM EZT A KÉRDÉST ÉS A VÁLASZOKAT :DDD

2014. máj. 22. 21:24
 149/151 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés kb. 5 éve lett feltéve.. azóta a kérdező, Ádám már elballagott, és a fogyatékos kisgimisek is felnőttek... immárom végzősként koptatják a gimi padjait, így érettségi előtt :D

Ezek a válaszok legendák.. mindig jókat nevetek, amikor idetévedek :)

2016. márc. 8. 16:22
 150/151 anonim válasza:
Te jó ég, miket talál az ember... Ez a kérdés már majdnem 6 éves és abban az évben tették fel amikor kisgimisként idekerültem :DD
2017. máj. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!