Van olyan itt aki ide fog járni szeptembertől? Illyés Gyula gimnázium (Dombóvár). Vagy van itt olyan aki ide jár már?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Tegnap kaptam meg a levelet hogy felvettek. Emelt szintű matematika-informatika tagozatra fogok járni. Van itt olyan aki velem együtt ide fog jönni?
Vagy aki erre a tagozatra jár már? Esetleg aki ebbe a suliba jár csak nem erre a tagozatra? Jók a tanárok? Milyen a közösség? Írták hogy lesz gólyatábor augusztusban. Érdemes elmenni? Jó lenne megismerni pár embert aki ide fog jönni, vagy aki ide jár már.
2011. ápr. 22. 11:31
131/151 A kérdező kommentje:
kivagyok, 32 km bicikli túra után. Erdélyével voltunk és jött velünk az osztályfőnökötök is. De azért jó volt. nektek is volt?
2011. szept. 16. 19:08
133/151 anonim válasza:
100. válaszoló vagyok,emberek! :'D
134/151 anonim válasza:
menő vagy! :DDDDD jeeeeeeeeeee
135/151 anonim válasza:
kedves Ádám ! ha már bejutottál a gimibe akkor csak van annyi eszed h rágyere, h a nati nem szerelmes beléd. és nem kéne mindenkinek azt mondtani, mer nagyon nem igaz. értsd már meg !! :DD puszi :)
136/151 anonim válasza:
Áh, kicsit se volt gáz kori, áh, kicsit se rólam beszélt az egész busz, és áh, kicsit se idegesitett ez az egész. Nati voltam ...
137/151 anonim válasza:
ÉS NEM TETSZEL NEKEM, VÁGOD?!
138/151 A kérdező kommentje:
nem mondtam senkinek ilyet hogy tetszel nekem, az osztálytársaim találták ezt ki, érted? én csak annyit mondtam nekik hogy egymásnak írtunk a gyakorin a suliról és a tanárokról, akkor találták ki ezt hogy mi járunk amikor mentünk a buszra együtt és ezzel akarnak engem idegesíteni hogy kitalálnak ilyesmiket ami nem igaz. szóval én terjesztek semmi ilyen pletykát.
2011. nov. 27. 13:00
139/151 A kérdező kommentje:
én nem terjesztek ilyet, bocs az elírásért,
2011. nov. 27. 13:01
140/151 anonim válasza:
haahahahhahah nee :D :D ez a legviccesebb kérdés/ válaszok gyakorin :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!