Van olyan itt aki ide fog járni szeptembertől? Illyés Gyula gimnázium (Dombóvár). Vagy van itt olyan aki ide jár már?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Tegnap kaptam meg a levelet hogy felvettek. Emelt szintű matematika-informatika tagozatra fogok járni. Van itt olyan aki velem együtt ide fog jönni?
Vagy aki erre a tagozatra jár már? Esetleg aki ebbe a suliba jár csak nem erre a tagozatra? Jók a tanárok? Milyen a közösség? Írták hogy lesz gólyatábor augusztusban. Érdemes elmenni? Jó lenne megismerni pár embert aki ide fog jönni, vagy aki ide jár már.
2011. ápr. 22. 11:31
121/151 A kérdező kommentje:
nem, az egy másik volt, az is kék színű csak kicsit világosabb. egyébként ma hol láttál?
2011. szept. 15. 20:06
122/151 anonim válasza:
télleg nem ártana, amugy volt ma kb fél oráig a hátadon egy luzer feliratu cellukszor cetli:D észre se vetted
123/151 anonim válasza:
amugy meg ti kemiara mentetek, mi meg fizikara. elso emeleten. rem, leesett xd h.n
124/151 A kérdező kommentje:
persze hogy leesett. Ott voltál a barátnőiddel
2011. szept. 15. 20:10
125/151 anonim válasza:
:OOO es mit gondolsz rolam? :D
127/151 A kérdező kommentje:
valahonnan ismerős vagy, te is a belvárosiba jártál
2011. szept. 15. 20:54
128/151 anonim válasza:
igen :D te meg marosi gáborral vtál. de am tuti engem ismertél meg? milyen ruhában vtam? h.n
129/151 A kérdező kommentje:
arra már nem emlékszem. de fekete színű a hajad
2011. szept. 16. 13:54
130/151 anonim válasza:
sötétbarna ..neked meg szöke rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!