Hogyan szoktál puskázni? Lebuktál már?
Nem utálom, csak rosszul esik, mert nem becsületes. Azonkívül van, amiből tök hülye vagyok, és mégis megtanulom, kapom a 3-ast, és az is 3-ast kap, aki el sem olvassa. Ez dühít.
Mert nem mondom, hogy a puskázás alapvetően rossz, de nem helyes csak arra menni. Mert akkor megértem, hogy ha nincs ideje, beteg volt, stb. Ilyenkor oké, de amikor valaki elvből nem tanul...
És nem tőlük irigylem a jó jegyet, kapjon az, aki megérdemli. Időnként nem lehet kivédeni másképpen, de akkor sem helyes.
Amúgy meg sokan még akkor is 2-3-ast kapnak, amikor ott van minden puskában...
Én képes vagyok tanulni, akkor más is. 9 féle gyógyszert szedek, súlyos beteg vagyok, morfiumszármazékot kell szednem, fájdalmaim vannak. Ha én képes vagyok tanulni ilyen állapotban, akkor azok is, akik inkább buliznak. És nem vagyok féltékeny, kell a szórakozás, a pihenés. Csak akkor sem tudom felfogni, hogy miért kell MINDIG.
És köszi szépen, nem is ismersz,de utálod a fajtámat. Ó, a mocsok szorgalmas mindenemet....
Én ritkán puskázom, eddig hagyományos módszerrel papíron csináltam. Padba a táskát, kisebb zsebbe berakom puskát és onnan gyorsan ki tudom venni, ha nem néz oda, és gyorsan vissza is tudom rakni, ha esetleg járkálós a tanár. Nekem asztalról, tolltartóból nem megy, de van olyan tanárom aki néha végignézi a karodat, tolltartódat, esetleg hogy nem ülsz-e rajta.
De kezdek áttérni egy új módszerre, telefonom olvassa .doc ot beállítom oldalszélességet wordben, hogy teljes képen legyen írás olvasható nagyításon, de máshol(képernyőn kívül) nincs szöveg. Így szinte akármennyi anyagot be tudsz vinni, egy helyen van, kicsi helyet foglal. De akkor sincs baj, ha teló nem olvas .doc ot, ugye mert lemented képbe és ugyanott vagy. De ilyenkor ajánlom lejelszavazni a saját fájlokat(de ez csak elővigyázatosság) és kikapcsolni az auto billentyűzárt, hogy azzal se kelljen kínlódni. Bár ez tapizós mobiloknál nem (így) áll fent.
Én óra előtt pici betűkkel ráírom ceruzával a padra amit nem tudok, ez azért is jó, mert ha arra jön a tanár gyorsan le tudom törölni :D
Még nem buktam le c(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!