Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A tanárok miért várják el,...

A tanárok miért várják el, hogy mi minden órájukra tanuljunk, mikor ők képtelenek kijavítani egy dolgozatot már lassan 3. hónapja?

Figyelt kérdés

Rohadtul elegem van ebből, hogy ugyebár ők is lesz@rják a házirendet, mert abban az áll, hogyha 2 hét után javítja ki, akkor eldönthetjük, hogy kérjük-e a jegyet. Na ez a tanár ott csapná ki a hisztit ha mi ezt megemlítenénk...

Mi miért tartsuk be a házirendet ha még a tanárok sem teszik?

Miért nem lehet egy dogát 1-2 hét alatt kijavítani, miért kell ehhez 3 hónap? (január első felében kellett beadni egy esszét)

2011. márc. 21. 05:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

14:02-nek tökéletesen igaza van.

Különben meg ha szólnánk, akkor megbuktatná szinte az egész osztály.. Nagyon szigorú és nagyon sokat elváró tanár. Ráadásul érettségi tárgyat tanít..

2011. márc. 21. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocsi, értem és sejtettem, mi a gond. Ez amit leírtál, hülyeség.

Az iskolában van házirend. Ez meghatározza a tanár kötelességeit is. Az, hogy elvárod és szóvá teszed (megfelelő stílusban), hogy tartsa magát a házirendhez, nem pampogás, hanem teljesen korrekt eljárás.

Persze előtte érdemes átolvasni, mert ebben az esetben természetesen tőled is elvárhatják, hogy maximálisan tartsd magad a szabályokhoz.

Ettől nem lesz semmi bajod, sőt mi több, a tanárok is becsülik azt, aki ki mer állni az igazáért.

2011. márc. 21. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy te milyen iskolába jársz, de nekünk ezt nem igazán engedik meg. Határozottan nem tolerálják, ha bármilyen módon is bele akarunk szólni az oktatásba, abba, hogy a tanár milyen ütemben javít, mikor szól dogák előtt (mert ugye olyan is előfordul, hogy témazárót három nappal azelőtt jelentenek be)...stb. Az alatt a pár év alatt, amióta oda járunk, megtanultuk befogni a lepénylesőnket (már aki megtanulta), és csak a saját érdekünkben, senki másért. Mert pontosan tudjuk, mi lesz, ha megpróbáljuk (tanárok véleménye szerint) "kioktatni" őket. Jó lesz, ha megtanulod, nem lehet mindig igazad. Egy okos dolgozó, felnőtt ember sem dumál vissza a főnökének (teljesen mindegy, milyen hangnemben). Ha visszadumál, akkor meg viseli a következményeit.

Ennyit erről.

2011. márc. 21. 14:16
 14/14 A kérdező kommentje:

14:06

Szerintem láss túl a te tökéletes elképzeléseiden.. /

2011. márc. 21. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!