Írhat be úgy 1est a tanár, hogy nem is írtam meg a dolgozatot betegség miatt!?
Nem voltam ott, mikor írtuk a dolgozatot, és akik nem voltak, azok múlthéten írtak volna pótdolgozatot (témazáró), tehát én is...a tanárnő is hiányzott egy hetet (miután a többiek írtak) én meg múlthétre lettem beteg, és nem mentem...ő egyszerűen beírt egy témazáró egyest.
lehet ilyet cisnálni?!
megcsinálta...
még vele nem beszéltem, de mindenképp fogok...osztályfőnökkel is beszéltem :) elvileg ilyet nem csinálhat...de ezzel a tanárral nem ez az első hasonló eset...multkor kimagyarázta, de már elegem van, pedig csak 5ösöm van nála
Elég alacsony szinvonalú gimiben tengettem középiskolás éveimet. Nagyon sok volt a hiányzás. Nálunk ez egy bevett szokás volt hogy aki nincs ott a dogánál se a pótdogánál (témazárónál) az automatikus egyest kap, ha halálos beteg vagy akármi van nála akkor is. Különösebben nem zavart ez a módszer talán vagy 2szer fordult velem elő ez.
A helyedben én nem keresnék meg más tanárokat hanem szünetben szépen odamennék az érintetthez és megkérném hogy had feleljek mert tényleg betegvoltam és nem akarom elrontani a félévemet. Ha pár indokot felhozol biztos engedni fogja :)
Drága válaszoló, figyelmesen kéne olvasni a kérdést :) igazából semmit sem írtam, ugyanis a tanár is körülbelül 2 hetet hiányzott, és utána írták a pótdogát, amit 39 fokos lázzal feküdtem végig otthon : ))
Meg lett beszélve, szerencsére...megértette és igazából rájött, hogy nem neki van igaza kivételesen.
Ez viszont egy felettébb színvonalas iskola :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!