Szerinted jó lenne, ha visszahoznák azt, hogy a suliban megüthetik a tanárok a gyerekeket?
Jah persze ezeket szeretem......
Szerinted egy diákot minden anyag érdekel. A jó nagy f@szt!
Bárhogy előadhatja a tanár színesen interaktívan érdekesen, van egy réteg mindig több kevesebb akit nem érdekel ez az egész. Azzal mit csinál az ember?? Főleg a beszólogatósok szoktak azok lenni. Olyat meg csak az állít, hogy minden diákot le lehet kötni egy órával, az képben sincs a dolgokkal, vagy akkor valami utópisztikus iskolába és osztályba került.
Én csak azt mondom amit láttam. A tanár nem csinált egyebet csak mesélt, de azt érdekes, valós példákkal alátámasztotta. Látszott rajta, hogy Ő is élvezi az egészet és nem csak a pénzért csinálja. Mindig tudta, hogy mi érdekli a diákot. Ha ez neked lehetetlennek tűnik akkor van mit még tanuljál. Ha az osztály többségét rá tudja venni a tanár, hogy figyeljen, akkor arra a pár személyre akik zavarják az órát az osztálytársak is rászólnak.
Az erőszak nem old meg semmit. Kár, hogy a 21-ik században még nem világos mindenki számára.
SOHA!!!
Ha egy tanár meg merné ütni a majdani gyerekemet,tőlem kapná vissza a kedves tanár vagy tanárnő!
Én se ütném meg soha (pedig én leszek az anyja) akkor egy idegen ember, HOGY MERÉSZELNE ilyet tenni??
Egyébként a törvény IS TILTJA!!!!
Az a tanár aki fizikailag bántalmaz egy diákot akár 3 év börtönt is kaphat!
Ha egy tanár tud arról, hogy egy kollegája megüt gyerekeket és nem jelenti föl, akkor a kollega is a vádlottak padjára kerülhet BŰNPÁRTOLÁS miatt! Ugyanis ilyen esetekben nem csak morális de jogi értelemben is KÖTELEZŐ feljelentenie a gyerek bántalmazó kollegát!
Aki pedig csak fizikai erővel tud "nevelni", az ne menjen tanárnak. Válasszon más pályát! Ja és a türelmetlenekre is ugyanez vonatkozik!
A fizikai erőszak a primitív emberek "nevelési" módszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!