Szerinted jó lenne, ha visszahoznák azt, hogy a suliban megüthetik a tanárok a gyerekeket?
igen , mert helyre rakna kicsit a fegyelmezest
nem , mert suli utan a tanarokat agyon vernek a gyerekek
Szerintem is-is.
Gondolok itt arra, hogy a gimiben volt 3 srác, akik folyton visszadumáltak,dobálták a tanárt,rongáltak.
Ezeknek azért jó lenne ha lekevernének egyet-egyet néha :)
Én személy szerint visszaadnám a tanárnak a testi fenyítésre való jogot. Persze csak abban az esetben élhetne vele, ha jogosan alkalmazta (rossz/hiányos házi feladatért nem). Idegesítő, amikor a 25 diák 2-3 másik miatt nem tud tanulni.
20/F
Sziasztok!
Sajnos mindig voltak/vannak/lesznek olyanok, akik átesnek a ló tulsó oldalára, bármelyik esetet vesszük figyelembe (ha van testi fenyítés; vagy ha nincs, és ezzel a másik fél él vissza).
Valahogy vissza kellene állítani a tanárok tekintélyét, de nem biztos, hogy a verés lenne ehhez a megfelelő módszer. Néhány esetben a szülőknek sem ártana egy kis fejmosás...
Üdv!
az utolsóval teljes mértékben egyetértek
köszi a választ mindenkinek
kedves utolsó
fejtsd ki egy kicsit bővebben légyszi
mert akkor szerintem ugyanúgy agresszívek lennének a diákok
aki meg normálisan viselkedik most az akkor is az lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!