A magyar diákok tényleg ennyire nem tanulnak meg helyesen írni az iskolában?
Azt meg se említem, hogy ennyire nincs életük, ha ez számukra ekkora tragédiát jelent. De azért az nagyon durva, hogy tizenévesen ilyen szinten nem tanultak még meg helyesen írni. És lehet azt mondani, hogy itt csak azért nem írnak helyesen, mert ez nem egy dolgozat, itt nem kapnak rá jegyet, de hát aki megtanult helyesen írni, az úgy is ír. Én se kapok rá jegyet, mégis úgy írom le a szavakat, ahogy azokat le kell írni. Őket miért nem tanította meg senki helyesen írni?
Ma azt gondolják, hogy ez a divat, a menő.
Én is ostobának tartom ezt a sok diákot, de sokan direkt írják, hogy :wok, léécccci, köhszykeh, meg szihsza (cica, felnőttek kedvéért, ami macska, de sebaj), láw, lol, i helyett y, sz helyett x, v helyett w, és a többi baromságok.
De addig nem jutnak el, ha úgy írnak, mint ostoba, agyhalott plázapi.csa, akkor minden fórumon ostoba, agyhalott plázapi.csának fogják őket gondolni.
Ez meg onnan ered, hogy ma élőszóban is menő nyivákolni, nyávogni, affektálni, flegmázni.
Ahogy Hofi mondta: Ők a jövő záloga. De ro.hadjak meg, ha kiváltom!!!
:)
Én már megtanultam röhögni rajtuk, tedd ezt te is.
Jesszus, ennyi retardáltat. Nekem is van facebook a telefonomon, de nem azért hogy egész nap azon lógjak... Az ilyeneket hogy "Meghalok, ha megszűnik..:S" nem is értem.. Hát haljál, hallod, ha neked a facebook a legnagyobb örömöd az életben.. :|
A helyesírásról meg annyit, hogy nem tudom, én 19 vagyok, tehát annyira nagyon nem volt régen, mikor tanultam írni, de nekem (nekünk) érdekes módon sikerült rendesen megtanulni írni. Nem tudom hogy a tanítás színvonala esett, vagy a gyerekek lettek hülyébbek, de hát mikor az írást tanulják, még viszonylag kisebbek annál, hogy ilyen idióták legyenek...
ma 12:03
Miért nem lett volna elég azt kérdezni, hogy "a diákok tényleg ennyire nem tanulnak meg helyesen írni az iskolában?"?
Nekem ez a kedvencem: fentről a negyedik.
Amikor tizenéves csírák azon háborognak, hogy órán nem lehet "fészezni", mert unalmas, nem csodálkozom, hogy se írni, se beszélni nem tudnak, és kb. naponta 20 gyk-kérdés jön, hogy lehet-e terhes. :)))
Ezért nem regisztrálok közösségi oldalra. Isten ments, hogy ezekkel vegyenek egy kalap alá, hogy "fészezek". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!