BCE nemzetközi igazgatást ki jelöli be idén?
Sziasztok!
Én is megjelöltem a BCE Nemzetközi igazgatás szakot levelezőn....szerintem jó szak és sokra vihetjük majd vele...
Azonban a legfőbb problémám az az, hogy nem nagyon találtam eddig róla olyan infót ami mutatna valami olyat, hogy milyen lesz egy órarend, pénteken-szombaton, hogy lehet felvenni a tantárgyakat....ha ti tudjátok, tudtok benne nekem segíteni?
Megköszönném
Ez mindenképp hasznos, de van külön dokumentum is, és azt már nem tudom, honnan töltöttem le.
Írtam levelet!
Mellesleg én is jártam ugye ezen a BCE honlapon, meg is néztem az órarendet ami találtam....csak nem eggyértelmű....
régebben is keresgéltem és akkor találtam valami olyat, hogy pénteken és szombaton van a tanítás, de én döntöm el, melyik napra teszem az órákat mert ugye ez nekem fontos lenne, hogy ilyeneket tudjak hiszen én hétköznap 5ig dolgozom....ezért tudok csak levelezőn tanulni
szóval ez a bajom, hogy nem találtam még értelmes, világos és eggyértelmű infókat erről a levelező rendszerükről meg hasonló...
Sziasztok!
Én is BCE nemzetközi igazgatást jelöltem első helyen. A pontjaim a töri emelten múlnak, duplázom majd az angollal, az 96% lett. Olyan 440 körül leszek szerintem. Nagyon remélem, hogy elég lesz (bár elég szkeptikus vagyok). Egyébként én is azért jelöltem, amit az előttem szólok is mondtak, talán annyi még, hogy engem nagyon érdekel a jog és a diplomácia, szóval elméletileg ezt a szakot nekem találták ki. Majd kiderül. :) Én sajnos nem tudtam elmenni a nyílt napra, akkor volt a szalagavatónk. Mondtak ott valami érdekeset, vagy hasznosat? Sok sikert a felvételihez!
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!