BCE nemzetközi igazgatást ki jelöli be idén?
Én elsőként jelöltem meg a BCE nemzetközi igazgatást. Szerintem nagyon sokszínű, és a későbbiekben jól használható tudást adhat, legalábbis remélem. :) Főként humán beállítottságú vagyok, sokáig jogra készültem, aztán eltanácstalanodtam, mígnem végül a nemz. ig. mellett döntöttem. :) Szerintem nem olyan száraz, mint ahogy azt vki feljebb említette, bár lehet csak én vagyok elfogult a jogos, és diplomáciás résszel kapcsolatban.
Amúgy engem is 'elkeserített' egy kicsit, hogy összevonják, aztán Educatio-n azt mondta a nő, hogy habár még ők sem tudják, hogy s mint lesz az egész, semmilyen hátrány nem érne minket, a diplomában ugyanúgy benne lesz, hogy BCE. Ráadásul a diákok akikkel beszéltem nagyon meggyőzőek voltak. :)
Igazából a pontok miatta félek, hogy magasak lesznek... a 425 az úgy pont ideális. Nekem még nagyban az érettségimen múlik, hogy mennyi jön össze, ha optimista vagyok akkor nagyon max 440 körül lenne. Sajnos feljebb nem igen. :S Reméljük hogy elég lesz. :)
Azért az is érdekelne, hogy mennyire népszerű ez a szak országos szinten... Bár sztem egyre népszerűbb lesz. Tekintve, hogy tavaly előtt Pázmányon még 400 alatt voltak a pontok, tavaly pedig csak 2 ponttal maradt el a BCE mellett... jajjajjj.
Pázmányt megjelöltétek?
Én nem jelöltem meg a Pázmányt, egyrészt családi okok miatt, másrészt mert ott levelező, támogatott is van ezen a szakon, és úgy gondoltam, h ha nem jön össze, és BTK-ra megyek, akkor jövőre mellette végezném azt (mmint a Pázmány levelezőt). Te?
Amúgy nekem is max 440 pontom lenne, annyi csak elég lesz már. Ahogy már írtam, tényleg nehéz megmondani, mennyire (lesz) népszerű, mert a ,,nemzetközi" jelző vonzó a diákoknak, az menő, viszont az igazgatás már kevésbé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!