Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy álltok neki a tanulásnak,...

Hogy álltok neki a tanulásnak, mikor nagyon nincs kedvetek? Milyen jó módszereitek vannak?

Figyelt kérdés
Sokadéves vagyok, egy vizsgám van vissza, ha meglesz, következő félévben végzek. 22 tétel, nem olyan túl sok, de nem megy. Nem tudom magam rávenni, hogy leüljek tanulni. És ha végül nekiállok, akkor is elolvasok egy oldalt, és már megint tök máshol járnak a gondolataim. Hogy csinálja az, aki napi 8-10 órát tanul?
2011. jan. 6. 14:01
 1/2 anonim válasza:
Én még csak 8.-os vagyok, de nekem most kezdődik a vizsga időszak. 20 tételt kell bemagolnom keddig. :S Én is nehezen tudom magam rávenni a tanulásra, általában leülök, de abból netezés lesz vagy valami teljesen más, este pedig szidom magam h jézusom mindjárt vizsgázok és egy szót se tudok. Engem jelenleg az motivál h mindjárt vége az első félévnek, ezt megtanulom lefelelek egy 5-ösre és vége és kész és reménykedem h felvesznek a suliba ahova jelentkezni fogok. Én könnyeben tanulok úgy h mindent egy napra hagyok, persze nagyobb a stressz, meg ez így nem a legjobb módszer, de engem ez hajt h egy nap alatt kell megtanulnom 20 tételt, és nem lesz több időm. Magyarán én úgy veszem rá magam a tanulásra h tervezgetem-tervezgetem, de az utolsó napra hagyom, tudva h holnapra kötelező lesz megtanulnom az egészet. Mondjuk ne kövesd ezt a példát, de azért leírtam :)
2011. jan. 6. 14:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is majdnem szó szerint ezt csinálom. A különbség csak annyi, hogy én a kettesre megyek :)
2011. jan. 6. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!