Orvosi egyetemen (DE) kb mennyit kell tanulni? Ilyen mindennaposnak kell lennie a tanulásnak? Milyen tárgyak vannak?
Figyelt kérdés
Akármilyen tapasztalat..:)2011. júl. 3. 14:36
1/5 anonim válasza:
Lakótársam járt a DE orvosira.. háát.. egész nap bent ült a szobában a könyv felett, hajnalban kelt, akkor fürdött, csinált kaját, majd bement az egyetemre, este 8 körül haza és tanult tovább. Hogy napközben lazított e valamit azt nem tudom, nem is igen beszélgettünk :(
2/5 A kérdező kommentje:
Úristen...És ez mikor volt?Gondolom az évek múlásával a tananyag is egyre keményebb..
2011. júl. 3. 14:58
3/5 anonim válasza:
Tavaly végzett, de végig jó jegyei voltak amúgy, szal megérte neki :)
4/5 anonim válasza:
Én orvosira jelentkeztem, és csak hallott infokat tudok megosztani. Szóval én úgy tudom, hogy az első 3 év a kritikus az alapozó tantárgyakkal, utána már könnyebb lesz. Én néztem órarendet, ilyenek vannak, hogy molekuláris sejtbiológia, biofizika stb. Tanulással kapcsolatban me azt hallottam, hogy szorgalmi időszakban is elő kell venni a könyvet, de ha jól osztod be az idődet, marad időd a társadalmi életedre.
5/5 anonim válasza:
Szorgalmi időszakban, ha éppen nincs számonkérés, akkor nem kell megszakadni, van idő családra, barátokra, bulizásra. Számonkérések előtt és vizsgaidőszakban viszont kemény tanulás.
De ez képességektől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!