Hogy érdemes neki kezdeni az angol tanulásnak?
A kiejtéshez használd a Google Translator-t, az most már "beszél" is. Mint fordítóprogram elég vacak, viszont hozzávetőlegesen meg tudod vele tanulni a szavak kiejtését, csak be kell őket pötyögni és ráklikkelni a kis hangszóróra.
Itt van, ni: [link]
Szia!
Én nagyon ajánlom a Rosetta Stone oktatóprogramot! Abban gyakoroltatja mind a 4 készséget. Nyelvtant is tanít, DE nem magoltat szabályokat. Éppen ezért is értik félre sokan, és tartják csak szótanító programnak.
Ha érdekel, akkor írj, és mondok többet róla. Én most a franciát tanulom azzal.
Milyen oktatóprogramod van? Mi a neve?
egy angoltanár
Szia!
Most hirtelen francia tanításra találtam példát a programról...
http://www.youtube.com/watch?v=eqRELl7t7_E
A lényege az, hogy mind a 4 készséget tanítja, gyakoroltatja, teljesen az alapoknál kezdve, és egynyelvű.... vagyis nincs leírva a magyar jelentése, hanem "anyanyelvi környezetben" tanít. Így nyelvtani szabályokat sem magoltat, hanem használat közben jössz rá magadtól, hogy mi a szerkezet.
A keretprogram megvan, illetve az angol csomag is.
angoltanár
Szia!
Legfőképpen a kiejtés az, ami eltér. Továbbá persze vannak szavak/kifejezések, ill. nyelvtani egységek,amik másképp vannak az Am. és a Br. angolban. A legutóbbi kevesebb. De szerintem aki még kezdő, az tanuljon standard angolt...és ha már nem a nyelv ismerete lesz a cél, akkor "finomíthat" azon, hogy melyik angolt választja.
angoltanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!