Orvosi vagy pszichológia? Szerintetek?
Ha így állsz hozzá, szerintem egyik iránt sem vagy eléggé elhivatott, pedig mindkét szakma nagy odaadást,sok tanulást és elkötelezettséget igényel.Szerintem hagyd még magadban érni ezt a gondolatot, és egyedül dönts.Nagyon kevés infót adtál meg, ráadásul nem is ismerünk, így teljesen irreális lenne bármilyen tanácsot adni Neked.Abban azonban nem vagyok biztos, hogy csak azért, mert "humán beállítottságú vagy",tehát gyanítom megy a magyar meg a töri, és könnyen tanulsz nyelveket, simán elvégeznéd a pszichológiát.Anatómiát, statisztikát, neurológiát és élettant is tanulunk,amik egyáltalán nem humán tárgyak,ráadásul elég nagyok a követelmények, és nem könnyű bejutni.
Egyébként hányadikos vagy most,és milyen tanuló?Miért pont ez a két szak érdekel?
20/L
14 éves vagyok. 8.-os.
Szeretek emberekkel foglalkozni. A pszichológiát imádnám. Mesélnél nekem róla, ha szépen megkérlek? o.O
Kitűnő vagyok amúgy.
Azért annyi nem elég sem a pszichológiához, sem az orvosihoz, hogy "szeretek emberekkel foglalkozni".
Egyébként sem kell most erről döntened. Még csak 8.-os vagy. Majd kialakul...még bőven ráérsz dönteni.
Ne hanyagold el a bioszt mindenesetre, mert az mindkettőhöz kell.
Utolsó vagyok. Én meg orvosis vagyok, szóval ha van kérdésed akkor írj:D
Akkor legalább mindkét szakról lesz infód:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!