Minimum hány pontot kell elérnem a felvételin, hogy? (LeNT)
Hogy felvegyenek vagy az Avasiba, vagy Zrínyibe vagy a Diósgyőri gimibe ???(Miskolc)
Nem ezek a legerősebb iskolák, de nem is gyengék...
Azt nem tudom, hogy mennyi pont kell oda, mert azt se tudom mennyit lehet elérni, de abban segíthetek, hogy mit csinálj akkor ha nem vesznek fel.
Először is leszögezem, hogy én NEM írtam felvételit anno mégis oda mehettem volna ahova akarok...
Szóval ha nem vesznek fel abba a suliba ahova szeretted volna, hogy vegyenek fel nincs semmi baj! Jársz a másikba ahova felvettek néhány hetet és aztán, ha még mindig a másikba szeretnél menni elmentek anyuddal abba a suliba ahova szeretnél járni, felmentek az igazgatóhoz és kitaláltok valami ürügyet, hogy az a suli ahova felvettek nem felelt meg neked vagy akármit. Én így mentem át 3 iskolába is az első két hónapban, 9.es koromban! Akárhova mehettem volna úgy ,hogy nem is írtam felvételit és a jegyeim sem voltak valami fényesek. Végig 6. 7. 8. 3.5!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!