Abszolút nincs. Ennek ellenére középiskolai kémiatanár szeretnék lenni :D (anyám is tanár, nem is örül neki, hogy ilyen ambícióim vannak)
2010. nov. 22. 20:01
12/30 anonim válasza:
Én személy szerint a jó ped. munkája elött meghajolok... Ha az anyagiakra gondolsz sztem ők is álljanak a sorba a tőbbi szakmával együtt és ne élvezzenek semmiféle előjogokat a többiek rovására-anyagilag sem.
2010. nov. 23. 10:24
13/30 anonim válasza:
Általánosan minden szakma el van ismerve,de tudom,hogy anyagilag gondolod,de ez is relatív-vannak jó,meg kbé jó ped.-sok.Csak azt nem szeretnem,ha más szakmák rovására emelkednék a fizetésük...Mostanság pedig ez a tendencia.Sajnálom,de vegyék észre,hogy nem nyugaton dolgoznak,ez itt M .ország...
2010. nov. 23. 13:19
14/30 anonim válasza:
El
S.
2010. nov. 23. 14:23
15/30 anonim válasza:
Na most én nem álltalánosítok,akinek nem inge nem veszi magára,de a mai világban egyrészt a diákok egy utolcsó kis taknyok,tiszteletlenek,másrészt sok pedagógus visziton cseszik a diákra,csak a pénzért dolgozik,de nem azon az elven tanít,hogy a diák megértse,hanem csak leadja az anyagot.Nincsenek elismerve,de talán ők is tehetnek róla..
2010. nov. 24. 08:48
16/30 anonim válasza:
Én középiskolai tanuló vagyok és el kell,hogy mondjam, hogy itt magyarországon a tanítási módszer az szégyen !!! A tanárok egy nagyrakás sz..t érnek ( tisztelet a kivételnek )Sokan mondják, hogy a magyar oktatás az világszínvonalú, hát ez túlságosan erős túlzás !
Egy külföldi diák !
2010. nov. 24. 09:50
17/30 anonim válasza:
Nincs, és ne is legyen mert bunkók, és mindenki volt diák egyszer, úgyhogy gondolkozzanak már el ki ezért a hibás, ne mutogassanak mindig másra!
És a diákok el vannak ismerve?! Jajj, sajnáljuk a pedagógusokat, hogy nem verhetik a diákokat! A diákok csak csicskázzanak napi 6 óra + házi + tanulás, az simán kijön 10-12, és mindezt ingyen, aztán még szégyelje magát, hogy őt el kell tartani, hogy más pénzéből él. Ezek után a tanár tegezheti őt, ő meg nem a tanárt. Erre tanítják, és alig várja hogy felnőjön, és politikus legyen, és akkor majd ha nem tetszik el lehet menni.
2010. nov. 24. 10:06
18/30 anonim válasza:
Előző vagyok:
"nincsen kellő tisztelet a diákoktól" - Egy normális tanárom volt, 70 év körüli, és pont kifogtuk nyugdíj előtt. Tisztelte a diákokat, és vissza is kapta. Még akkor sem volt velük tiszteletlen, ha ők azok voltak. És nem idegrendszere volt hozzá, hanem ez volt az értékrendje, hogy ő saját maga mutatott példát. Volt pedig az osztályban 3× bukott tanuló, putriban élő, kisebbségi, diszkó*****, és egy hónap után senki nem vágott a szavába ha beszélt. Mindezt úgy, hogy egyetlen darab egyest vagy beírást nem osztott ki a 4 év alatt.
A tanár azt kapja vissza, amire rászolgál. Különösen igaz ez a gyerekekre, akik még őszintébbek, és a koruk miatt még kevesebb előítéletük van. Akit a gyerekek nem tisztelnek, az egyszerűen sajátmaga egy bunkó! Erre nincs más magyarázat.
2010. nov. 24. 10:17
19/30 anonim válasza:
Túlságosan is! Fél év, fél napos munka, aztán láblógatás egész nyáron!
2010. nov. 24. 14:16
20/30 anonim válasza:
előzőnek: te h.lye vagy. a többi szakmában dolgozó embernek is van ugyanannyi szabadsága, mint a tanároknak, csak ők akkor vehetik ki, ha tanítási szünet van. a többiek meg amikor akarják. és az a félnapos munka is k.rvára megterhelő a sok viselkedni nem tudó diák között. anyám és keresztanyám is tanárok, minden nap ki vannak készülve. és ahhoz képest, hogy hatalmas lelki megterhelés és hogy ők tanítják a jövő pénzkeresőit k.rvára nincsenek megbecsülve plusz még a fizetés is kevés. anyám kb 25 éve tanít és kap nettó havi 110 000-et, a kezdők kb 80 000-et. Ez nem sokkal több, mint a minimálbér, amit bármelyik gyári betanított munkás kap (apám is az, és többet keres anyámnál).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!