Abszolváltattak egyetemen, de a szakdolgozat tantárgyam még hiányzik. Ez hogy lehetséges?
A napokban kaptam üzenetet, hogy abszolvált hallgatónak minősülök. A szakdolgozat és a záróvizsga van már csak előttem.
Igenám, de nálunk a “szakdolgozat” egy tárgynak minősül, és eszerint még hiányzik 10 kreditem a 180-ból.
Jól tanultam, szép az átlagom, de stressz és egyéb dolgok miatt várni akartam a szakdolgozattal.
Viszont ha abszolváltam, megszűnik a hallgatói jogviszonyom, így tárgyat sem tudok felvenni, márpedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy beadhassam a szakdolgozatot és lediplomázhassak.
Soha nem tapasztaltam ilyet. Ez valami hiba lehet?
Valószínűleg adminisztrációs hiba, irj a TO-nak hogy tévesen állították át a státuszod, mert még nincs meg minden kredited.
Nekem volt pl beírtak vizsgajegyet úgy hogy nem is voltam vizsgán, néha előfordulnak ilyen malőrök.
igen, nyilván hiba, és azért nem tapasztaltál ilyent, mert most jutottál el a végére...
Jelezd a to-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!