Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Abszolváltattak egyetemen, de...

Abszolváltattak egyetemen, de a szakdolgozat tantárgyam még hiányzik. Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

A napokban kaptam üzenetet, hogy abszolvált hallgatónak minősülök. A szakdolgozat és a záróvizsga van már csak előttem.

Igenám, de nálunk a “szakdolgozat” egy tárgynak minősül, és eszerint még hiányzik 10 kreditem a 180-ból.

Jól tanultam, szép az átlagom, de stressz és egyéb dolgok miatt várni akartam a szakdolgozattal.

Viszont ha abszolváltam, megszűnik a hallgatói jogviszonyom, így tárgyat sem tudok felvenni, márpedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy beadhassam a szakdolgozatot és lediplomázhassak.

Soha nem tapasztaltam ilyet. Ez valami hiba lehet?

ma 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg adminisztrációs hiba, irj a TO-nak hogy tévesen állították át a státuszod, mert még nincs meg minden kredited.

Nekem volt pl beírtak vizsgajegyet úgy hogy nem is voltam vizsgán, néha előfordulnak ilyen malőrök.

ma 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:

igen, nyilván hiba, és azért nem tapasztaltál ilyent, mert most jutottál el a végére...

Jelezd a to-n.

ma 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!