Már késő elkezdeni a szakdolgozat írást?
Egy kínai közmondás szerint egy fa ültetésére a legalkalmasabb időpont húsz évvel ezelőtt volt. A második legalkalmasabb időpont pedig most van. Ha nem a következő záróvizsgára jelentkezel, hanem az az utánira, akkor is jobb ma elkezdened, mint holnap.
Az meg, hogy semmire nem tanultál, és most visszacsap... ez van. Ha eddig az volt a cél, hogy mindenkit átrúgdossanak, bízz benne, hogy ez a záróvizsgán sincs másképp. Tanulj annyit, hogy minden tételről tudj legalább 2-3 percet összefüggően beszélni, az a legtöbb helyen (pláne, ahol az alapvető hozzáállás is ilyen) elég szokott lenni egy ketteshez.
1-es ezt nem értem. Tessék??
2-es az államvizsga még a kisebb baj. A szakdolgozattal vagyok nagyon nagy gondba. Megpróbálom valahonnan megszerezni kidolgozva a tételeket, mondjuk már végzett anglisztikásoktól és akkor ahogy tanácsoltad, megtanulok annyit hogy legalább pár percet tudjak egy tételről beszélni. Nekem elég a kettes is csak lenne már vége. De ettől a szakdolgozat még mindig nem írja meg magát :(
Anglisztikát végeztem, a kérdéses meg televan hazugságokkal.
Az egész puszta provokáció, ne üljön fel senki neki.
Ez melyik egyetem?
Az első igazat írt, eddig a kérdezőé az első hely. :)
Szerintem még ha ma nekifogsz, akkor lehet a szakdoliból valami és egy rosszabb is jobb, mint a nagy semmi...
#9: hol kértem olyat, hogy írd le a pontos címet és az egyetemet?
Inkább arról mesélj, hogyan kezdtél neki ennek a szakdolgozatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!