Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Leadott szakdolgozat módosítható?

Leadott szakdolgozat módosítható?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Feltöltöttem a szakdolgozatomat az egyetem online rendszerébe közel 2 hónapja. Sajnos viszont most nem tudok záróvizsgázni, egészségügyi problémák jöttek közbe.

Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy utólag lehet-e módosítani rajta? Szeretnék pár dolgot átírni benne, pár elírást javítani. (Új tartalmat nem adnék hozzá)

Persze tudom, hogy egyetem függő is valószínűleg és, hogy a tanulmányi osztályhoz kellene fordulni, de egyenlőre még őket nem szeretném megkeresni.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

tegnapelőtt 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Határidőn belül vagy?
tegnap 00:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos már lejárt a határidő, bár ha jól tudom az azok számára volt meghatározva, akik ebben a félévben szeretnének záróvizsgázni. Eredetileg én is úgy terveztem, ezért is adtam le addig.

Így, hogy későbbre halasztódik a zv, azért reménykedem még kicsit benne hátha lehetne javítani.

tegnap 02:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
a logika azt diktálja, hogy nem, max akkor, ha köv. félévre akarod áttenni a védést és most visszamondod
tegnap 07:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeteket!

Igen majd következő félévkor szeretném védeni.

tegnap 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!