A konzulensnek mennyire szabad "beleszólni" a szakdolgozatomba?
Előre le szeretném szögezni hogy a szakdolgozatom teljesen magamtól írtam, csalás vagy chatgpt nélkül. Mielőtt még vádaskodásba torkollik a kérdés.
Elküldtem a témavezetőmnek, aki visszaküldött "sok" kis javítást. (Mondjuk egy 15-20 helyen.) Semmi tartalmi dolog, csak kiemelt pár dolgot, egy-egy helyesírási hibát, furcsa vagy nehezen érthető megfogalmazást, és oda írta, hogy ő inkább hogyan írná.
Viszonylag fiatal srácról van szó, a 30as évei közepén van, és tisztában vagyok azzal, hogy éles kritikái vannak a jelenlegi alapdiploma követelmények szigorúságával szemben (szak specifikus - inkább nem írok többet, még valaki rá ismer) szóval ki nézem belőle, hogy kicsit félre néz a szabályok betartásánál.
A lényeg az, hogy ez mennyire szabályos? Inkább tartsam magamban?
Én alapvetően örülök, hogy bele javít, meg amúgy jogos dolgokat mondott.
A kérdés inkább arra irányult, hogy ha ez valamilyen módon "kikerülne", ő és/vagy én kerulhetnénk-e bajba. De utólag végiggondolva valószínűleg én vagyok túl paranoiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!