Hogyan tanultok sejtbiológiát?
Már a második vizsgámon buktam meg (ami még nyilván nem a világvége, de engem nagyon zavar és rosszul élem meg) és sajnos olyan kevés időm van a következőig, hogy esélytelennek tarom így úgy döntöttem a vizsgakurzust veszem fel.
Viszont már nemtudom, hogy tanuljak. Az anyagok különböző előadásokba vannak rakva, de néha tökre össze vissza van az egész. Érzem, hogy van tudásom, de mintha csak igy lenn itt-ott és nem állna össze, és már nemtudom, hogy csináljam, hogy ténylegesen menjen.
Feleletválasztós kérdések vannak és sokszor keverik a dolgokat és emiatt elbizonytalanodok, hogy más is odakerült. Nagyon rosszul érzem magam amiért nem megy, de szinte már nemtudom, hogy mi az ami. Nyilván a vizsgából leszűrtem, hogy nagyjából hol vannak hiányosságok, de hiába tamultam jobban azokat, így is megbuktam.
Esetleg bárkinek valami tanács?
Egyrészt kaptatok felsőbb évfolyamosoktól régebbi vizsgakérdéseket? Ha igen, azokat be kell vágni. Egyrészt az első vizsgaalkalmakon még át is lehet menni belőle, másrészt azokból is rengeteget lehet tanulni akkor is, ha nem ugyanazokat kapod vissza a vizsgán. De persze, ellenőrizni kell, hogy a megadott válaszok valóban helyes megoldást adnak-e.
Mindenképp menj el az utolsó vizsgaalkalomra, semmi vesztenivalód nincs, csak nyerhetsz, ha mégis átmész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!