Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esetleg olyan aki ELTE...

Van esetleg olyan aki ELTE biológiáról ment át orvosira? (tovább lent)

Figyelt kérdés
A sejtbiológia tárgyat el lehet fogadtatni, próbálkozott már valaki ilyennel?

2018. jan. 5. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
Na tessék, egy ùjabb kesergő bioszos. Mi a fenéért mentél bioszra, ha az orvosi volt az álmod? Szart se fognak elfogadni, mindent kezdhetsz előröl, aztán majd fizetheted a féléveket. Gratulálok. A hozzád hasonló emberek miatt van már elegem ebből a szakból. Nagyon demotiváló tud lenni.
2018. jan. 6. 01:09
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Én Pécsen csináltam ezt meg, ismerek olyat is, aki ELTE-SOTE közt. Ő azonban csúszott is egy évet. Ha a bioszt nem fizette, akkor orvosin kell majd fizetnie két félévet. Nem fogadták el a tárgyait (nekem sem.)

Kedves előző, én pl. azért tettem, mert először úgy voltam vele, hogy nem felvételizek újra, jó lesz nekem a biosz is. Aztán nem jött be. Pedig nagyon igyekeztem megszeretni azt is, de nem ment. Legalább megismerkedtem jó arcokkal, úgy fogom fel. Orvosin csúszás nélkül haladva ötödéves vagyok már.

2018. jan. 6. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
25%

Mind demotiváloak vagytok!

- Egy végzős bioszos.

2018. jan. 8. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

elte bioszos voltam, másfél év után hagytam ott azt a rettenetet és váltottam fogorvosira, de nem fogadták el egyetlen tárgyamat sem :/

2018. jan. 9. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!