ELTE TTK Biológiáról kérdések, ment át valaki SZTE bioszról?
Sziasztok!
Ment át valaki az ELTE bioszra SZTE bioszról?
Milyen tárgyakat fogadtak el?
Megtaláltam 53 kurzus leírását az ELTE biosz Bsc-hez, de nem tudom, melyik melyik félévben van (ideális esetben).
Pontosabban csak a 3. szemesztertől találtam erről infót.
Tudnátok segíteni, hogy melyik tárgyak vannak az 1. illetve a 2. szemeszterben?
Nagyon nagy segítség volna!
Egyébként mire számítsak, nagyon kemény?
Ahogy nézegettem a kurzus leírásokat hááát... az SZTE ehhez képest napközi...
Főleg az érdekelne, hogy a matek, fizika mennyire könnyen teljesíthető...
Nincs matekból véletlenül valami módja, hogy ne vizsgázzak?
Pl. ha minden órán ott voltam, megcsináltam a "házikat",...?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Köszönöm!:)
Igazából a biológiához jobban kapcsolódó órákat már nagyon várom, de a matektól rettegek... 2 nyomorék kurzus nem csinálhat ki...:(
Nincs esetleg valami ötleted, hogy hogyan/kivel/mivel készülhetnék fel matekból?
Ez a honlap talán segít.
Na ezt így nem vágom, hogy matek, fizika milyen nehéz, ezeket a földtudományin veszik komolyan, nem hiszem hogy biológián komoly gondot okozna. Ezek csak alapozótárgyak, ha középsuliban nem voltak komoly problémáid velük, itt se lesz. A java csak ezek után következik.
Köszönöm! Ez kicsit megnyugtat, de sajnos nekem elég komoly gondjaim voltak a matekkal... a fizikát meg nálunk a tanárok sem vették komolyan...
Egyszerűen nincs hozzá logikám... ha valami egy picit is eltér a begyakorolt feladatoktól, már meghaltam...:(
Nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni - nem is lehet...
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy legalább egy kettesig hogy tornázzam fel magam...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!