Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » I. István technikum, Ciszterci...

I. István technikum, Ciszterci gimi (Szfv) mik a véleményeitek?

Figyelt kérdés
Hamarosan felvétlei, de még nem igazán tudok dönteni két, tök más suli közül. I. Istvánban a turisztika tetszik nagyon, a Ciszterbe pedig sok ismerősöm jár/járt és szeretik. Mindkettő tetszik, jó tanuló vagyok 5-ös. Akik valamelyikébe járnak személyes tapasztalatokat ha írtok megköszönném. Vagy hogy ti melyiket ajánlanátok:)

tegnap 21:12
 1/2 anonim válasza:

Technikum és gimi színvonala között nagy a különbség, nekem az egyik osztálytársam jött át még anno Szakközépbe a Ciszterciből, mert nem bírta. Latinul is kellett tanulniuk, templomba járás stb.

Egyik ismerősöm aki ott végzett az sem volt százas, ahelyett hogy elvégzett volna valami normális képzést és nem csak érettségivel próbálkozott volna, otthagyott egy nem jól fizető, de legalább irodai és Aldi pénztárosra cserélte!

Amikor a Ciszterciben voltam szóbelizni borzalmas volt, a nő nem volt normális aki bent volt velem, mert ugye én nem vagyok vallásos, neki meg az volt a legfontosabb hogy Tamás atya vagy Gábor atya tartja az xy templomban a misét.

Amikor meg oda kellett mennem szóbelizni emelt töri érettségizni... hát az sem sikerült valami fényesen. Érdekes módon az írásbelit nem tudták lehúzni, az kimagaslóan jó lett, de érdekes módon a szóbelim már nem. Ha nem húzzák le a szóbelimet, akkor ösztöndíjas képzésre felvettek volna biztosan egyetemre. Rohadékok.

Az I. Istvánba akkoriban ha jól tudom nem volt felvételi, nem tudok nyilatkozni róla. Nem ugyanaz a kategória, csak annyit tudok mondani ismerősök elmondása alapján.

ma 15:45
 2/2 anonim válasza:
* irodai állást
ma 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!