Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen suli a DSZC Mechwart?...

Gyrosbarnuska94 kérdése:

Milyen suli a DSZC Mechwart? Nehéz bekerülni?

Figyelt kérdés
8.-os vagyok és a mechwartba szeretnék menni.A vitt jegy sztem 50 pontos lesz ha meg irok felvételit akkor általában 25-30 pontos szokott lenni. Igy fölvesznek a szoftveresre? Nehezebb bejutni szoftveresre mint rendszergazdára vagy ugyanannyira nehéz?

jan. 1. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

Technikumok közül az egyik legjobb, legerősebb Debrecenben. Ha érdekel a terület jobb választás lehet, mint egy sima gimi. Egy teljesen átlagos iskolában tanítok, innen a jobb (4-es, 5-ös) tanulók mentek oda, akiket kifejezetten érdekelt ez a terület. Ők megállják a helyüket, nem okoz nekik gondot a bennmaradás.

A felvételid az miért ilyen alacsony? Vagy ez csak a matek? Mert a sulinavigátor szerint 5-ös átlag esetén 2024-ben 53 pontos, 2023-ban 65 pontos felvételitől lehetett bekerülni a szoftveresre.

Hogy az eredményed mire elég, azt egyébként a sulinavigátoron meg tudod nézni, érdemes böngészni. [link]

jan. 1. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
A régióban a legjobb! Onnan nagyon sok mérnök pályája indult!
jan. 1. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak az egyik úgy értettem ha összeszámoljuk akkor 55-60 pontos felvételiket szoktam irni
jan. 1. 21:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Milyen amugy a közösség, meg a tanárok?
jan. 1. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
A közösség jó. Azt becsülik, aki jól tanul. A tanárok kemények, de legtöbbjük igazságos is. 1-2 köcsög van ott is.
jan. 1. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
39%

Az egyik legembertelenebb iskola a városban, de megkockáztatom, hogy még az országban is.

Aki idejárt egy érzések nélküli humán droidként, vagy idegroncsként hagyta el ezt a förtelmet. A tanárokon túl az osztálytársaid és a többi diák is mindent meg fog tenni, hogy te minél rosszabbul érezd itt magad. A kimagasló tanulmányi eredményért cserébe nem biztos, hogy megéri egy életen át tartó lelki traumàt elszenvedni ebben a ocsmány iskolában.

tegnapelőtt 06:49
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
2 haverom járt oda, jó alapokat kaptak a Miskolci Egyetem gépészmérnöki szakra, mára elismert mérnök urak.
tegnapelőtt 15:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!