Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 5 Éves technikumon, ha 1,40 a...

5 Éves technikumon, ha 1,40 a szakmai tantárgyam, akkor félévkor meg fogok bukni, vagy lesz ösztöndíj megszüntetés?

Figyelt kérdés

ugye 1, 40 vagyok a szakmai tantárgyamból, és kíváncsi vagyok, hogy félévkor megbukok-e, vagy az ösztöndíjjat megszüntetik-e?

(kontextus ahogy a kérdésben is fel van tüntetve: 5 Éves technikumon vagyok, nem tudom számít e)

jan. 7. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel megbuksz, ez az ösztöndíjadat most nem befolyásolja mert vagy fix (9.-10.) vagy az előző tanév év végi átlaga alapján kapod.
jan. 7. 08:52
 2/4 A kérdező kommentje:
de félévkor év ismétlés van? mert azt kifelejtettem, de 11.es vagyok, és akkor azért kérdem az ösztöndíjat is
jan. 7. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne már évismétlés félévkor? Amikor mindenki teljes tanéveket jár ki? 11. éve jársz iskolába, sose hallottad még, hogy a félévi jegy csak ÉRTESÍTÉS? Nem bizonyítvány.

Az ösztöndíjat pedig SZERINTEM nem bukod el, mert annyit ír a szabály, hogy akit ismétlésre köteleztek, annak nem jár, de ennek kérdezz helyben utána, mert nem vagyok szakértő.

jan. 7. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező, remélem, hogy csak trollkodsz, de ilyen hülyeséget még a trollok is nehezen találnak ki, abban kimagasló lehetsz.

Amúgy ha tényleg ilyen okos vagy, tedd össze a kezed, hogy a negyedik osztályig eljutottál.

jan. 7. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!