Ha sok tárgyat bukok egy félévben, akkor megszűnhet a hallgatói jogviszonyom?
15 tárgyból 7-et buktam. Nagyon elment mellettem a félév, nem voltam ott fejben. Borzalmasan érzem magam, hogy ennyi tárgyam nem lett meg, és ennyire hülye vagyok, hogy eg, 2-est nem voltam képes ezekből összehozni. Attól félek, hogy kirúgnak ennyire gyenge eredménnyel.
Volt már így valaki? (Debreceni Egyetem)
Én is Debreceni Egyetemen tanulok, itt nálunk 15 kreditet kell gyűjteni egy félévben, különben ha nincs meg akkor át tesznek önköltségesbe.
A hallgatói jogviszonyod nem szűnik meg, csak ha sokadik tárgyfelvételre sincs meg a tárgy.
Egyébként meg a sikertelen tárgyak után kell kredit büntetést fizetni, az viszont nem lesz kis összeg. Volt egy évem amikor 3 kreditet buktam és közel 10 ezret kellett befizetnem.
Igen, a kreditbüntetésről tudok, meg hogy irdatlan mennyiség lesz, ezt már az első 2 tárgy sikertelenségénél elkezdtem emészteni😅
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!