Corvinus ösztöndíjasként első félév után ki lehet iratkozni az egyetemről, anélkül hogy fizetnem kelljen?
Figyelt kérdés
Busás 700 ezer Ft körüli díjat lehetne ez által megúszni. Állami finanszírozású egyetemeken úgy tudom lehetséges, de nem tudom ez az alapítványi finanszírozású Corvinusra is vonatkozik-e.dec. 30. 03:58
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, azóta nekem is egyértelművé vált az, hogy mivel a corvinus alapítványi fenntartású egyetem, ezért önálló szabályai vannak, például az, hogy ha valaki abbahagyja az egyetemet valamikor (nem passziváltat, hanem kiiratkozik) akkor azoknak a féléveknek a díját ki kell fizetnie amiket teljesített, vagy részt vett az oktatásban a félév nagy részében (azt hiszem az első 4 hétig lehet a félévet passziváltatni).
Az állami egyetemeken ezzel szemben az első 2 félév után ingyenesen abba lehet hagyni, ha utána részt veszel egy másik intézmény oktatásában.
Legalábbis én az összegyűjtött információim alapján ezt sütöttem ki a végére, de lehet nem tökéletesen így van.
tegnap 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!